M. de Koning Rotterdam

Service dealer Volkswagen, VW Bedrijfswagens, CUPRA, SEAT & ŠKODA 

M. de Koning Rotterdam

Service dealer Volkswagen, VW Bedrijfswagens dealer, CUPRA, SEAT & ŠKODA

Adres
Vlambloem 40-48
3068 JE Rotterdam
Telefoon: 010 420 71 11

WhatsApp: 088 201 34 80

Openingstijden

Showroom
Maandag – vrijdag08.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
Werkplaats
Maandag – vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag08.30 – 12.30 uur
Magazijn afhaalpunt
Maandag – vrijdag08.00 – 16.30 uur
ZaterdagGesloten

Wilt u onderdelen bestellen kunt u contact opnemen met ons centraal onderdelenmagazijn op de Stormpolderdijk 38 in Krimpen aan den IJssel, welke tevens op zaterdag geopend is van 8.30 – 12.30 uur.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. de Koning Rotterdam

Occasions en Service dealer Volkswagen, VW Bedrijfswagens dealer, CUPRA, SEAT & ŠKODA

M. de Koning in Rotterdam biedt een ruime voorraad van jong gebruikte / tweedehands / occasions de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA , Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. In Rotterdam biden we GOOG2Go occasionas, dat zijn dealer occasions voor een TOP prijs!

In Rotterdam zijn we service dealer voor de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Als officiële dealer van deze merken profiteert u van echte zekerheden en garanties. 

M. de Koning Rotterdam

M. de Koning – Met de M van Meedenken. Als dealer van Volkswagen willen wij uitblinken in ons vak en de beste service bieden die in de Rotterdamse regio nergens anders te vinden is. Service op het gebied van verkoop van Volkswagens, onderhoud, reparaties, apk en accessoires, maar ook schadereparaties en leasing. Onze Rotterdamse vestiging is geheel verbouwd en voorzien van de laatste digitale innovaties. Naast een mooie voorraad Volkswagens in de showroom, nemen onze collega’s u ook digitaal mee door ons gehele assortiment van de andere vestigingen. Zo heeft u altijd een ruime keuze in elektrische en brandstof modellen! U bent welkom voor advies over het onderhoud aan uw Volkswagen, een offerte of een proefrit. Ons team staat voor u klaar.