M. de Koning Capelle a/d IJssel

M. de Koning Capelle aan den IJssel

Volkswagen, VW Bedrijfswagens dealer en CUPRA, SEAT & ŠKODA Service dealer

M. de Koning Capelle aan den IJssel

Volkswagen, VW Bedrijfswagens dealer | CUPRA, SEAT & ŠKODA Service dealer

Adres
Wormerhoek 16
2905 TX Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 45 99 400

WhatsApp: 088 201 34 80

Openingstijden

Showroom
Maandag – vrijdag08.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
Werkplaats
Maandag – vrijdag08.30 – 17.00 uur
Zaterdag08.30 – 12.30 uur
Magazijn afhaalpunt
Maandag – vrijdag08.00 – 16.30 uur
ZaterdagGesloten

Wilt u onderdelen bestellen kunt u contact opnemen met ons centraal onderdelenmagazijn op de Stormpolderdijk 38 in Krimpen aan den IJssel, welke tevens op zaterdag geopend is van 8.30 – 12.30 uur.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen-Taigo

Volkswagen, VW Bedrijfswagens dealer | CUPRA, SEAT & ŠKODA Service dealer

M. de Koning in Capelle aan den IJssel is officiële dealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan modellen van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook bieden we een ruime voorraad van jong gebruikte / tweedehands / occasions de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA , Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Daarnaast zijn we in Capelle aan den IJssel service dealer voor de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Als officiële dealer van deze merken profiteert u van echte zekerheden en garanties. 

M. de Koning Capelle a/d IJssel

M. de Koning – Met de M van Meedenken. Als officiële verkoop- en servicedealer van Volkswagen willen wij uitblinken in ons vak en de beste service bieden die in de Rotterdamse regio nergens anders te vinden is. Service op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte Volkswagens, onderhoud, reparaties & apk en accessoires, maar ook schadereparaties en leasing. Op onze onlangs vernieuwde vestiging in Capelle aan den IJssel vindt u een ruime voorraad brandstof en elektrische modellen en denken onze collega’s graag met u mee over uw wensen en mogelijkheden. Ook voor de M van Maatwerk in Bedrijfswagens bent u bij ons op de goede plek. Ons team staat voor u klaar.