M. de Koning Audi

M. de Koning Audi

Audi dealer en Service en onderhoud

M. de Koning Audi

Audi dealer en Service en onderhoud

Adres
Wormerhoek 5-7
2905 TX Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 45 99 450

WhatsApp: 088 201 34 80

Openingstijden

Showroom
Maandag – vrijdag08.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
Werkplaats
Maandag – vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag08.30 – 12.30 uur
Magazijn afhaalpunt
Maandag – vrijdag08.00 – 16.30 uur
ZaterdagGesloten

Wilt u onderdelen bestellen kunt u contact opnemen met ons centraal onderdelenmagazijn op de Stormpolderdijk 38 in Krimpen aan den IJssel, welke tevens op zaterdag geopend is van 8.30 – 12.30 uur.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audi e-tron opladen

Audi dealer en Audi Service en onderhoud

M. de Koning in Capelle aan den IJssel is officiële dealer van Audi. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan modellen van het merk Audi. Ook bieden we een ruime voorraad van jong gebruikte / tweedehands / occasions van het merk.

Daarnaast zijn we in Capelle aan den IJssel service dealer voor het merk Audi. Als officiële dealer van Audi profiteert u van echte zekerheden en garanties. 

M. de Koning Audi

M. de Koning – Met de M van Meedenken. Als officiële verkoop- en servicedealer van Audi willen wij uitblinken in ons vak en de beste service bieden die in de Rotterdamse regio nergens anders te vinden is. Service op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte Audi’s, onderhoud, reparaties & apk en accessoires, maar ook schadereparaties en leasing. In ons Audi centrum in Capelle aan den IJssel werken collega’s met een echt Audi hart. Gecertificeerd door de fabriek en vol passie voor het merk Audi denken zijn met u mee over bijvoorbeeld elektrisch rijden, het beste onderhoud voor uw Audi of de aanschaf of leasing van een nieuwe Audi of occasion. Ons team staat voor u klaar.