Autolease Nieuws

Zakelijk nieuws

Alles over zakelijke mobiliteit.
M. de Koning in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.
Heeft u vragen of wilt u advies over zakelijke mobiliteit? Ons Business Center is 5 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 06-14 66 43 81 of bc@mdekoning.nl. Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek is uiteraard ook altijd mogelijk.

Peter van der Ree Autobedrijf de Koning

Pieter van der Ree
Directeur MDK Lease
Bel 010 45 99 475
Stuur een mail

Maurice Anema

Maurice Anema
Accountmanager Business Center
Bel 06 14 66 43 81
Stuur een mail

Bart van Wageningen

Bart van Wageningen
Leaseadviseur binnendienst
Bel 010 45 99 478
Stuur een mail

Elektrificatie

De Volkswagen Group zet de elektrificatie in een nóg hogere versnelling. De groep is van plan om de komende tien jaar bijna zeventig nieuwe elektrische modellen te lanceren in plaats van de vijftig die eerder waren gepland. Het door de Volkswagen Groep verwachte aantal te produceren elektrische auto’s stijgt hiermee in het komende decennium van 15 tot 22 miljoen. De uitbreiding in e-mobiliteit is een belangrijke bouwsteen op weg naar een CO2-neutrale balans in 2050. De Volkswagen Group zet zich hiermee volledig in voor de klimaatdoelstellingen die in Parijs zijn vastgesteld.

Volkswagen ID.5

Elektrisch topmodel Volkswagen ID.5 is nu te bestellen

Rijndorp Installaties

Rijndorp Installaties stapt over naar elektrisch rijden met de Volkswagen ID.3 en ID.4

XBus Bus M. de Koning

M. de Koning introduceert een nieuw merk: de XBUS

Fiscaliteit

Als je rijdt in een auto van de zaak en de auto ook privé gebruikt, dan krijg je in alle waarschijnlijkheid te maken met bijtelling. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen aangeschaft in 2017 en 2018 geldt 22% bijtelling. Zakelijk rijden in een elektrische auto is bij M. de Koning ook mogelijk. Door de lagere bijtellingscategorie levert dit een flink fiscaal voordeel op. Je betaalt dan nog maar 8% bijtelling.

Subsidieregeling

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

Fiscale boekje Audi

Fiscaliteiten 2021

Volkswagen ID.3 1st proefrit

Subsidie aanvragen na aanschaf van een elektrische auto

Duurzaamheid

Elektrisch rijden is de groenste en zuinigste manier om met de auto van A naar B te komen. Elektrische auto’s stoten bij het rijden namelijk helemaal geen CO2 of stikstof uit. Ook kunnen veel onderdelen van elektrische auto’s naderhand worden hergebruikt of gerecycled. Rijden op elektriciteit is op dit moment dus écht de schoonste manier van autorijden

Volkswagen Groep Audi Q4

Audi plukt vruchten van e-platformsynergieën Volkswagen Groep

Way to Zero

Way to Zero: roadmap van Volkswagen voor klimaatneutrale mobiliteit

1920_AudiS3_3

Premium: Audi A3 interieur gemaakt van plastic flessen

Andere vormen van mobiliteit

Op het gebied van zakelijk rijden worden flexibiliteit en duurzaamheid steeds belangrijker. Steeds meer werkgevers en werknemers willen bewuster omgaan met het wagenparkbeheer. Een oplossing is het mobiliteitsbudget dat wordt aangemoedigd vanuit de overheid. Het mobiliteitsbudget stimuleert werknemers bewust na te denken over hun vervoerskeuze en zuiniger te rijden en kan je fiscaal voordeel opleveren.

Elektrisch

Populariteit elektrische fiets afgelopen zes jaar sterk toegenomen

Mobiliteitsbudget

Het mobiliteitsbudget; dé oplossing voor de veranderende mobiliteitsbehoefte