Zakelijk nieuws

Alles over zakelijke mobiliteit.
M. de Koning in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.
Heeft u vragen of wilt u advies over zakelijke mobiliteit? Ons Business Center is 5 dagen in de week bereikbaar. Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek is uiteraard ook altijd mogelijk.

Elektrificatie

De Volkswagen Group zet de elektrificatie in een nóg hogere versnelling. De groep is van plan om de komende tien jaar bijna zeventig nieuwe elektrische modellen te lanceren in plaats van de vijftig die eerder waren gepland. Het door de Volkswagen Groep verwachte aantal te produceren elektrische auto’s stijgt hiermee in het komende decennium van 15 tot 22 miljoen. De uitbreiding in e-mobiliteit is een belangrijke bouwsteen op weg naar een CO2-neutrale balans in 2050. De Volkswagen Group zet zich hiermee volledig in voor de klimaatdoelstellingen die in Parijs zijn vastgesteld.

Loading …

Fiscaliteit

Als je rijdt in een auto van de zaak en de auto ook privé gebruikt, dan krijg je in alle waarschijnlijkheid te maken met bijtelling. Zakelijk rijden in een elektrische auto is bij M. de Koning ook mogelijk. Door de lagere bijtellingscategorie levert dit een flink fiscaal voordeel op. Je betaalt dan nog maar 8% bijtelling.

Loading …

Duurzaamheid

Elektrisch rijden is de groenste en zuinigste manier om met de auto van A naar B te komen. Elektrische auto’s stoten bij het rijden namelijk helemaal geen CO2 of stikstof uit. Ook kunnen veel onderdelen van elektrische auto’s naderhand worden hergebruikt of gerecycled. Rijden op elektriciteit is op dit moment dus écht de schoonste manier van autorijden

Loading …

Andere vormen van mobiliteit

Op het gebied van zakelijk rijden worden flexibiliteit en duurzaamheid steeds belangrijker. Steeds meer werkgevers en werknemers willen bewuster omgaan met het wagenparkbeheer. Een oplossing is het mobiliteitsbudget dat wordt aangemoedigd vanuit de overheid. Het mobiliteitsbudget stimuleert werknemers bewust na te denken over hun vervoerskeuze en zuiniger te rijden en kan je fiscaal voordeel opleveren.

Loading …