MdeKoning-PrivateLease

Zakelijk leasen

De optimale oplossing voor uw mobiliteit

Zakelijk leasen

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw organisatie? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, we helpen graag met uw zakelijke mobiliteit. Ongeacht automerk. Bij Maarten Autolease verzorgen we mobiliteit op maat. Zakelijk lease voor bijvoorbeeld één dag, een half jaar of langer. Denk hierbij aan operationele lease, short lease, verhuur of het aanschaffen van een auto. Alles is mogelijk. 

Professionele partner in zakelijke autolease

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig heeft. Maarten Autolease biedt alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen met u naar de meest optimale en scherpste invulling.

  • Universele leasemaatschappij met alle automerken
  • Al ruim 40 jaar een betrouwbare lease partner
  • Netto Operational lease
  • Full Operational lease
  • Shortlease
  • Bedrijfswagens lease
  • Elektrisch Leasen 

Welke auto zoekt u?

Bekijk ons onze voorraad nieuwe Audi’s, Volkswagens en Volkswagen Bedrijfswagens

Audi A1 en A3 Sportback
Audi leasen

Bekijk de top 3 populaire zakelijke leaseauto’s van Audi. Wij bieden u de mogelijkheid om een Audi te leasen die aan uw wensen voldoet.

Volkswagen ID.4 M. de Koning
Volkswagen leasen

Bekijk de top 3 populaire zakelijke leaseauto’s van Volkswagen. Wij bieden u de mogelijkheid om een Volkswagen te leasen die aan uw wensen voldoet.

Volkswagen Transporter
Bedrijfswagen leasen

Bekijk de top 3 populaire zakelijke Volkswagen Bedrijfswagens. Wij bieden u de mogelijkheid om een Bedrijfswagen te leasen die aan uw wensen voldoet.

Ontdek de leasevormen

Audi e-tron GT
Financial lease

Slim vermogen opbouwen. Financial Lease, is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Financial Lease bent u voor een vast bedrag per maand eigenaar van uw personen- of bedrijfswagen.

M. de Koning Volkswagen ID.3
Full operational lease

Zorgeloos op weg. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe personen- of bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat u hoeft te doen is tanken.

Netto operational lease

Netto operational lease is dé ideale leasevorm voor jou als je zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf wilt regelen! 

Direct afbetalen

Als je over voldoende eigen middelen beschikt is kopen natuurlijk een prima optie. Financieren of leasen is het alternatief om geld vrij te houden voor bijvoorbeeld investeringen in je bedrijf.

Elektrische auto’s leasen

Kies milieu- en kostenbewust met 100% elektrisch rijden

Bij Maarten Autolease maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Met onder andere Volkswagen elektrische modellen als de ID.3, ID.4 en de ID.5 en de nieuwe Audi elektrische modellen als de Audi e-tron. Stap in en ervaar het zelf. 

MdeKoning-Thuisladen

Meer over zakelijk leasen

Wagenpark
Online wagenpark beheer

Voor u als wagenpark beheerder alles over uw wagenpark bij de hand. In de online wagenpark beheer omgeving vindt u alle informatie over uw wagenpark, kosten en fiscaliteit.

Elektrisch Rijden-thuisladen
Uw lease auto

Voor u als berijder van een leaseauto van Maarten Autolease. Informatie over onderhoud, schade & pech, bekeuringen en einde leasecontract. Alles overzichtelijk binnen 1 online portal.

MdeKoning-Inzicht in uw laadsessies
E-forms

Handige documenten, formulieren, handleidingen en brochures die betrekking hebben op het leasen bij Maarten Autolease. Alles online beschikbaar via onze lease website. 

Heeft u interesse in een zakelijk leasen?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 480.
We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.