Business Center

Contact opnemen

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen.

Contact opnemen

Zakelijke offerte aanvraag

Vraag direct een zakelijke offerte aan.

Offerte aanvragen

Afspraak maken

Direct een afspraak maken.

Afspraak maken

M. de Koning Business Center

Meedenken in zakelijke mobiliteit

Met de Business Center formule is M. de Koning in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.

M. de Koning Business Center
  • Merkdealer voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen en Audi
  • Eigen universele leasemaatschappij
  • Eigen schadebedrijf
  • Hecht familiebedrijf sinds 1964
  • Regio Rijnmond
  • 1 vast contactpersoon
  • Alles onder 1 dak
  • Van ZZP’er tot multinational
  • 170 dealermedewerkers
  • Alle merken personen- en bedrijfswagens

Team Business Center

Peter van der Ree Autobedrijf de Koning

Pieter van der Ree
Directeur Maarten Autolease
Bel 010 45 99 475
Stuur een mail

Maurice Anema

Maurice Anema
Accountmanager Business Center
Bel 06 14 66 43 81
Stuur een mail

Bart van Wageningen

Bart van Wageningen
Leaseadviseur binnendienst
Bel 010 45 99 478
Stuur een mail

Mobiliteitsoplossingen

De zakelijke klant kan bij M. de Koning Business Center terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken. Meedenken, helderheid verschaffen en de klant voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing en de daaraan gekoppelde service bieden zijn kernpunten in de Business Center aanpak. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken en diensten en deze vanuit één vast aanspreekpunt in de markt zetten. Met deze kracht biedt M. de Koning Business Center mobiliteitsoplossingen op het gebied van:

BC-verduurzaam2

Maarten Autolease

Is een leasemaatschappij met een persoonlijke touch. Een universele leasemaatschappij voor alle automerken, met een specialisatie in de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi.

MDK Autoverhuur

Autoverhuur & Shortlease

Uw vertrouwde aanbieder voor het bieden van zakelijke verhuur en shortlease in de regio Rotterdam, Krimpenerwaard & Lansingerland. Onze verhuurvloot bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige auto’s van de merken Volkswagen, Audi & VW Bedrijfswagens.

Lease-a-Bike

Een fiets voor iedereen. Door een fiets te leasen kan elk bedrijf zijn werknemers de keuze geven uit een breed scala aan fietstypes. Van e-bikes tot racefietsen. En van bakfietsen tot speed-pedelec of gewoon een stadsfiets.

Extra Diensten

Volkswagen bedrijfswagens mdkoning

Bedrijfswagens op maat

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst om u te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok, Crafter en e-Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan uw bedrijfswensen.

Mind Mobility

MIND mobility

Maak uw wagenpark slimmer. Met een smart fleet kun je tot 14% besparen op onderhoud en verbruik. Als fleetowner ben je dagelijks met je wagenpark bezig. Rittenregistratie. Onderhoud regelen. Kostenbesparing. Je zit er bovenop. Maar hoeveel weet je nou precies van je wagenpark? Die vraag was het startpunt van MIND, en de reden om zich te richten op mobiliteitsconcepten van de toekomst. MIND ontwikkelt tools voor de zakelijke markt, die wagenparken slimmer en daardoor efficiënter maken. Meer over MIND mobility.

Shuttel

Shuttel

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er Shuttel. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn.

Klanten waar we trots op zijn

M. de Koning Business Center heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met uiteenlopende klanten. Van De Vries en Verburg en Muddebouw tot Coca-Cola, wij vinden voor iedere situatie een passende oplossing.

De vries en verburg
Muddebouw
Coca-Cola-Logo