MdeKoning Zakelijk

Zakelijk

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw organisatie? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, we helpen graag met uw zakelijke mobiliteit. Voor leasing van alle automerken, shortlease en verhuur bent u bij onze leasemaatschappij Maarten Autolease aan het juiste adres. Zij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor korte of lange termijn, elektrisch rijden, laad-oplossingen en lease-a-bike.

Maarten Autolease

Een frisse nieuwe naam… M. de Koning Autolease wordt Maarten Autolease.
M. de Koning Autolease heet vanaf vandaag Maarten Autolease en niet zonder reden. Al jaren waarderen onze klanten ons om de individuele dienstverlening. Bij ons kan dan ook bijna alles waar een klant om vraagt en die persoonlijke aandacht willen we graag laten doorklinken in onze naam.

M. de Koning Zakelijke acties

Flexibele & voordelige Zakelijke acties M. de Koning Autolease. Zakelijk een auto kopen, als bestuurder profiteren van voordelige operational lease, short lease en autoverhuur acties en de optie voor lease a bike.

Volkswagen Business modellen

De Volkswagen Business en Business R-modellen

Luxe voor de zakelijke rijder Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp...
Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron. Nog leverbaar in 2022.

De Audi Q4 Sportback e-tron staat nu in onze Audi showroom te Capelle aan den IJssel. De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De...
leasevormen-auto

Maarten Autolease

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw organisatie? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, we helpen graag met uw zakelijke mobiliteit. Ongeacht automerk. Bij M. de Koning verzorgen we mobiliteit op maat. Voor bijvoorbeeld één dag, een half jaar of langer. Denk hierbij aan operationele lease, short lease, verhuur of het aanschaffen van een auto.

MDK Autoverhuur

Autoverhuur & Shortlease

Heeft u voor een korte periode extra capaciteit nodig in uw wagenpark? Denk hierbij aan een medewerker met een tijdelijk project, interim-project, een proeftijd of een nieuwe medewerker? Met de huurmogelijkheden van M. de Koning beschikt u snel en eenvoudig over een comfortabele huurauto.

Volkswagen Golf

Business Center
Meedenken in zakelijke mobiliteit. Met de Business Center formule is M. de Koning in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden. De zakelijke klant kan bij M. de Koning Business Center terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken.

Lease a Bike

Lease a Bike
Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform kost de uitrol van een zakelijk fietsplan met Lease a Bike amper tijd.