Hoe maak ik een werkplaatsafspraak?

Voor het maken van een werkplaatsafspraak bij M. de Koning kunt u terecht bij onze online planner. In deze planner kunt u zelf online uw werkplaatsafspraak in voor onder andere onderhoud, grote/kleine beurt, APK keuring, etc. inplannen. Zo kiest u zelf de gewenste vestiging, dag en werkzaamheden. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een huurauto of van 1 van onze elektrische fietsen. Indien u niet wilt wachten op de afspraak, dan is het altijd mogelijk om de auto te brengen vanaf 8 uur ’s ochtends. Vermeld in de opmerkingen het tijdstip waarop u de auto komt brengen.

Heeft u meer dan 1 probleem met de auto? Dan kunt u dat invullen bij opmerkingen, stap 5.

Hoe werkt het online plannen van een afspraak?

Het is bij ons mogelijk om online uw werkplaats afspraak in te plannen. In deze video leggen wij u stap voor stap uit hoe u dit gemakkelijk zelf kunt doen. Heeft u na het kijken van de video nog vragen? neem dan contact met ons op via mail, webchat of whatsapp.

15% korting op Onderhoud. Is uw Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar (60 maanden)? Dan komt uw auto in aanmerking voor Economy Service en ontvangt u 15% voordeel op onderhoud. Bij Audi noemen we dit Audi Audi Lifetime Service, 15% korting op onderhoud.

Bekijk de M. de Koning voordeel vouchers. Geniet van extra voordeel als: voordelig onderhoud en service, korting op accessoires, gratis vloeistoffen bijvullen en nog veel meer! Op de M. de Koning voucherpagina kunt u uw gewenste korting selecteren en direct een afspraak inplannen!