Bedrijfswagen zomercheck

Jouw bus in topconditie?
Doe de zomercheck

Ben je vrij deze zomer of ga je volle bak door met werken? Houd je bus in topconditie en kom langs voor een zomercheck, airco onderhoud of nieuwe banden. Zo weet je zeker dat jouw bus na de zomer weer op volle kracht vooruit kan.

Zomercheck incl. gratis zomer verzorgingsset

Zomercheck nu voor € 16,50
Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat je Volkswagen bedrijfswagen nalopen op 12 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijg je een gratis zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95.

Volkswagen schoonmaakset
Airco onderhoud

Airco onderhoud incl. geurbehandling vanaf € 115,-.

Airco onderhoud

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor frisse, zuivere lucht en een constante temperatuur. Ook zorgt het tijdig vervangen van het filter dat uitlaatgassen, pollen en stof buiten de cabine blijven. De zomerstop is het ideale moment voor airco onderhoud zodat je bus ook van binnen in topconditie blijft. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit:

  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Vervanging van koudemiddel
  • Controle van pollen filter
  • Controle van bediening
  • Anti-geur behandeling
  • Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Navigatie update voordeel

Navigatieupdate voor Caddy, Transporter of Crafter
Van € 149, nu voor € 99.

Bepaal altijd de beste route naar jouw bestemming met behulp van je navigatiesysteem. De navigatie DVD voor jouw auto bevat een update van de wegeninformatie.

navigatieupdate

Extra voordeel op Zomerbanden
Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Wij helpen je graag met de juiste banden voor jouw bedrijfswagen. De bandenmaat kan je vinden aan zijkant van jouw banden of oriënteer je op zomerbanden aan de hand van je kenteken. Profiteer nu van scherp geprijsde zomerbanden.

Alleen wisselen is uiteraard ook mogelijk.

Type wissel Prijs
Wielenset wisselen € 39
Wielenset wisselen incl. opslag € 89
Losse banden wisselen € 89
Losse banden wisselen incl. opslag € 139
Bedrijfswagen zomerbanden

Profiteer van veel voordeel* op accessoires.

Je hebt accessoires. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens accessoires. In de Bedrijfswagen webshop vindt je 100% originele Volkswagen accessoires op maat gemaakt voor jou bedrijfswagen. De Volkswagen collectie bestaat uit originele Volkswagen accessoires die perfect bij je bedrijfswagen passen. De Volkswagen webshop is er voor alle Volkswagen Bedrijfswagen fans en rijders.