Dit is service: Volkswagen Bedrijfswagens verlengde opening

voor Bedrijfswagens tot 20:00 uur in Krimpen aan den IJssel

Bij 47 Volkswagen bedrijfswagendealers is per direct de werkplaats minimaal één dag in de week tot 20.00 uur geopend. Met deze verlengde openingstijden tilt Volkswagen Bedrijfswagens zijn dienstverlening naar een nóg hoger niveau. Voor klanten wordt het mogelijk om auto’s aan te bieden voor reparatie en onderhoud op een moment dat de auto niet ‘aan het werk is’. Ook bij M. de Koning Autobedrijven word de nieuwe service per direct ingevoerd. Voortaan kunnen klanten met een Volkswagen Bedrijfswagen iedere donderdagavond tot 20.00 uur terecht op de vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Een bedrijfswagen is voor een ondernemer onmisbaar gereedschap. Volkswagen Bedrijfswagens denkt met ondernemers mee, niet alleen door het bouwen van bedrijfswagens van topkwaliteit, maar nu ook door het aanbieden van onderhoud en reparatie buiten de reguliere openingstijden. Op de Krimpense vestiging kan de bedrijfswagenklant iedere donderdagavond terecht bij de werkplaats. Deze is dan bemand door de vertrouwde technici en de onderdelenvoorziening is eveneens optimaal. Ook de showroom voor Bedrijfswagens is iedere donderdagavond geopend, onze adviseur Peter Kraaijeveld staat u graag te woord.

Voordelen voor de ondernemer

Voor ondernemers heeft het nieuwe serviceconcept belangrijke voordelen. U kunt voortaan uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok aan het einde van de werkdag bij ons achterlaten voor bijvoorbeeld regulier onderhoud of een reparatie. In sommige gevallen kunt u de auto dezelfde avond weer meenemen of anders de ochtend erna, zodat er geen kostbare ‘werktijd’ van de auto én de bestuurder verloren gaat.

U bent van harte welkom tijdens onze verlengde openingsavonden voor Bedrijfswagens, iedere donderdag in Krimpen aan den IJssel.