VW bedrijfswagens service beloften

Volkswagen Bedrijfswagens Service beloften

Kies je voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan staat jouw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service is jouw investering onderaan de streep de slimste investering. In onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor je klaar. Wil je meer weten? Lees hieronder onze 7 Servicebeloften.

VW Bedrijfswagens service beloften

1. Twee jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op onderdelen en reparaties.
Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we je na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kan je rekenen op twee jaar garantie op onderhoudswerkzaamheden en 4 jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde reparaties.

VW Bedrijfswagens service beloften

2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.
Mocht je met pech staan in Nederland, dan ben je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij je en binnen twee uur rijdt je weer verder met jouw bedrijfswagen – van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup. Is jouw bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kan je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als jouw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Bij pech bel je het gratis nummer 0800 555 7000

VW Bedrijfswagens service beloften

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.
Heb je geen tijd om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die jou past. Of het nu op jouw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen jouw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt je tijd.

VW Bedrijfswagens service beloften

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.
Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat je snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kan jij doorwerken.

VW Bedrijfswagens service beloften

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
Wij laten jou niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht jouw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we je direct. Jouw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij jou bezorgd of je krijgt gratis vervangend vervoer.

VW Bedrijfswagens service beloften

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.
Een check van je wagenpark om 6 uur ’s ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat jou past. Zodat je jouw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. Bekijk hier de openingstijden per vestiging.

VW Bedrijfswagens service beloften

7. Onderhoud door gespecialiseerde en getrainde Bedrijfswagen monteurs

De ene Bedrijfswagen is de andere niet en daarom hebben wij voor uw Volkswagen Bedrijfswagen de best gekwalificeerde vakmensen in dienst. Monteurs die uw Bedrijfswagen door en door kennen en alle kennis in huis hebben van de technieken in uw Volkswagen. Met specialistische opleidingen, passie voor hun vak en 100% gecertificeerd. Uw bedrijfswagen is bij ons in de beste handen.