VW bedrijfswagens navigatie update

Wat is een Volkswagen Bedrijfswagens navigatie update?

Elke dag veranderen, verdwijnen en komen er wegen bij in zowel Nederland als het buitenland. Belangrijk is om regelmatig je systeem te updaten met nieuw, bijgewerkt kaartmateriaal met onder meer nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants voor meer comfort en ontspannen rijden. Zo ga je veilig en onbezorgd de weg op, heerlijk toch? Kies voor de meest recente navigatie-update voor je Volkswagen Bedrijfswagen.

Discover systemen.

Afhankelijk van het type navigatiesysteem kies je gemakkelijk de bijpassende navigatie update. Bij de nieuwste navigatiesystemen kun je de vernieuwde kaarten thuis online downloaden.

Volkswagen navigatie RNS

Navigatiesysteem met groot, interactief touchscreen. Update de gegevens van je infotainmentsysteem om bijvoorbeeld nieuwe functies te verkrijgen of om voorbereid te zijn op nieuwe en gewijzigde verkeerssituaties. Welke modellen zijn met welk systeem uitgerust? Via de website van Volkswagen wordt alles duidelijk en download je gemakkelijk de nieuwste software voor jouw navigatiesysteem.

Veelgestelde vragen

Welk infotainmentsysteem heb ik?

Een overzicht van alle infotainment- en geluidssystemen per model vind je op de Infotainmentsystemen pagina van Volkswagen Bedrijfswagens.

Is een net geüpdatet navigatiesysteem 100% betrouwbaar?

Wij streven ernaar om de informatie in onze navigatiesystemen zo kloppend mogelijk te maken. Door de vele en snelle veranderingen in het wegennet zal dat alleen niet altijd lukken. Kom je fouten tegen onderweg? Dan kun je deze melden bij de fabrikant van de navigatiesoftware. Zo help je veranderingen in het wegennet nog nauwkeuriger in kaart te brengen.