BWG Economy Service

Wat is Volkswagen Bedrijfswagens Economy service?

Volkswagen Bedrijfswagens van 5 jaar of ouder profiteren van 15% op onderhoud, remmen en riemen en aanvullende werkzaamheden. Naast het voordeel op onderhoud biedt Economy Service o.a. 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa, gebruik van Volkswagen Originele onderdelen en wordt altijd aan het voertuig gewerkt door gekwalificeerde Volkswagen Bedrijfswagens monteurs. Zo profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, maar ook van alle voordelen en zekerheden van M. de Koning officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

De voordelen van De Altijd Door Economy Service

garantie

4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

voertuig

Altijd gebruik van originele onderdelen.

pechhulp

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.

Je hebt meegaan. En je hebt meegaand.

Goed onderhoud voor jou Volkswagen Bedrijfswagen, maar wel voor een lage prijs? Kies dan voor Economy Service bij M. de Koning. Verschil moet er zijn.

  • Altijd lage onderhoudsprijzen
  • Vier jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis apk bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen-monteur
VW bedrijfswagens economy serivce

Extra lage onderhoudsprijzen

Speciaal voor oudere modellen heeft de Koning Volkswagen Bedrijfswagens extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van jou bedrijfswagen kun je profiteren bij o.a. het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.

*Afhankelijk van km-stand en Volkswagen kunnen er o.b.v. fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen.

VW bedrijfswagens economy serivce

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij M. de Koning?

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je bedrijfswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen bedrijfswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen bedrijfswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd minimaal 15% voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de M. de Koning ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij ons zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Kan ik mijn APK tegelijk laten uitvoeren met de onderhoudsbeurt?

Uiteraard kunt u de APK tegelijk laten uitvoeren met de beurt. De APK is dan zelfs gratis, u betaald alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. U kunt de APK al twee maanden voor de vervaldatum laten uitvoeren.

* Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder een voordeel van 15% op onderhoud, remmen en riemen en aanvullende werkzaamheden. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.