VW bedrijfswagens economy service

Volkswagen Bedrijfswagens Economy service

Gaat je Volkswagen bedrijfswagen al wat langer mee? Dan komt je bedrijfswagen in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door onze officieel gecertificeerde Volkswagen monteurs bij M. de Koning.

Je hebt meegaan. En je hebt meegaand.

Goed onderhoud voor jou Volkswagen Bedrijfswagen, maar wel voor een lage prijs? Kies dan voor Economy Service bij M. de Koning. Verschil moet er zijn.

 • Altijd lage onderhoudsprijzen
 • Twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
 • Gratis pechhulp in Europa
 • Altijd gebruik van originele onderdelen
 • Gratis apk bij onderhoud
 • Gekwalificeerde Volkswagen-monteur
VW bedrijfswagens economy serivce

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften.

 • Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.
 • Gratis pechhulp. Dag en nacht.
 • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.
 • Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.
 • Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
 • M. de Koning bedrijfswagencentrum is flexibel geopend.
 • Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.

Extra lage onderhoudsprijzen

Speciaal voor oudere modellen heeft de Koning Volkswagen Bedrijfswagens extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van jou bedrijfswagen kun je profiteren bij o.a. het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.

*Afhankelijk van km-stand en Volkswagen kunnen er o.b.v. fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen.

VW bedrijfswagens economy serivce

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij M. de Koning?

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je bedrijfswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen bedrijfswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen bedrijfswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd minimaal 15% voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de M. de Koning ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij ons zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.