BWG Aircocheck

Waarom is Volkswagen bedrijfswagens Airco service nodig?

Hou ook je airconditioning in topconditie! Een goede temperatuur houd je gefocust op de weg en draagt bij aan een comfortabele rij-ervaring. Zo zit je altijd fris achter het stuur. Maak direct een afspraak voor een grondige aircobeurt met geurbehandeling, of laat eerst een voordelige aircocheck uitvoeren.

Airco-check.
Is je airconditioning al toe aan de twee jaarlijkse controle? Plan nu een aircocheck bij M. de Koning. Je weet binnen 15 minuten of jouw airco nog optimaal functioneert. Een aircocheck kost € 16,50.

Airco-onderhoudsservice.
Onderhoud aan de airco is makkelijk te combineren met een onderhoudsservice en/of APK, zodat je optimaal mobiel blijft. Een airco-onderhoudsservice kost €115,-.

Airco-geurbehandeling.
Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd uit het aircosysteem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in je bedrijfswagen. Een airco-geurbehandeling kost € 32,20.

Kies je voor de Airco onderhoudsbeurt met geurbehandeling?

Voor slechts € 115,- worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Controle op de werking van essentiële onderdelen.
  • Controle van de koelende werking.
  • Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter.
  • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak is airco onderhoud nodig?

Door gebruik en verdamping nemen de prestaties van de airco jaarlijks af. We raden je daarom aan de airco elke drie jaar te controleren en reinigen. Hoe vaak je airco moet worden bijgevuld, hangt af van het gebruik. We kunnen je erover adviseren bij de controle van de airco.

Moet ik alleen in de zomer mijn airco onderhouden?

Wij adviseren van niet. Met een goed werkende airco voorkom je namelijk beslagen ruiten. Voor je eigen veiligheid en rijcomfort is het daarom verstandig ook in de winter onderhoud te laten uitvoeren.