Volkswagen Autoruitschade

Autoruit vervangen of repareren?

Snel ruitherstel door M. de Koning, terwijl u wacht

Omdat een sterretje in uw ruit nooit goed uitkomt. Omdat u als ondernemer snel weer door wilt. En… omdat u wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die uw wagen door en door kent. Daarom kunt u uw ruit nu voortaan bij uw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer laten herstellen. Zo bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Vraag ernaar bij uw dealer. Voor uw eigen veiligheid kunt u het best direct een afspraak maken met M. de Koning officiële Volkswagen Service dealer in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.

Snel ruitherstel door uw eigen dealer. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Deze afspraak duurt gemiddeld: 60 minuten

Daarom Dealerglass

  • Reparatie door uw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Afspraak bij u in de buurt
  • Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij
dealerglass

Laat een sterretje niet barsten

Een sterretje in uw ruit oogt niet fraai, maar kan ook gevaarlijk zijn. Door trillingen of snelle temperatuurwisselingen kan dat sterretje uitgroeien tot een barst. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren bij uw eigen vakkundige Volkswagen Bedrijfswagen dealer. Dus heeft u een sterretje? Plak er snel een beschermende sticker overheen maak direct een herstelafspraak.

ruitenwissers

Tijdig laten repareren om erger te voorkomen.

De ruiten van uw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: uw Volkswagen Bedrijfswagens

Reparatie volgens strenge fabrieksnormen.

Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Veelgestelde vragen Ruitenservice

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo bent u verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaalt u nooit te veel.

Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin u rijdt. Jouw dealer maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor ben u in veel gevallen verzekerd, controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kennen we uw auto door en door. Onze goed opgeleide monteurs maken enkel gebruik van originele onderdelen en originele kit. Ruiten zijn een essentieel onderdeel van de kooiconstructie van jouw bedrijfswagen. Niet correct geplaatste ruiten hebben een negatief effect op de veiligheid van de kooiconstructie. Tevens kennen wij als officiële dealer alle rijhulpsystemen. Bij ruitvervanging kalibreren wij de veiligheidssystemen volgens fabrieksspecificaties. Jouw Volkswagen Bedrijfswagen dealer zorgt ervoor dat u bij ruitschade kunt blijven vertrouwen op de veiligheid van jouw auto.

Dealerglass is een organisatie die zekerheid biedt dat uw ruitschade bij een vakkundige Volkswagen Bedrijfswagen dealer hersteld wordt. Om bij uw dealer terecht te kunnen heeft dealerglass afspraken met verzekerings- en leasemaatschappijen gemaakt.

Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Voorkom hoge kosten en schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Een kleine beschadiging wordt gerepareerd met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfswagen weer in originele staat wordt hersteld. Het gaat tenslotte om uw veiligheid.

Neem contact met ons op om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. of plan deze via onze onlineplanner.