VW bedrijfswagens extra garantie

Volkswagen Bedrijfswagens garantie

De zekerheid dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Bij M. de Koning willen we dat je zo lang mogelijk met plezier in je Volkswagen rijdt. Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de auto nog heel lang in optimale staat wilt blijven houden. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heb jij die zekerheid.

Volkswagen extra garantie aanschaffen

Fabrieksgarantie

 

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door jouw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. De medewerkers van M. de Koning kunnen u meer vertellen over de garantiebepalingen van Volkswagen.

Carrosseriegarantie

 

Een moderne bedrijfswagen moet er ook na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag waarop hij is afgeleverd. Volkswagen Bedrijfswagens heeft daarom veel aandacht besteed aan de corrosiebestendigheid van de carrosserie. Deze is waar mogelijk verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft je maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Lakgarantie

 

Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijg je daarom een lakgarantie van maar liefst drie jaar.