Volkswagen service

Volkswagen Service Dialoog

We kijken met jou samen naar je Volkswagen en bespreken we alle punten. Het is snel, gemakkelijk en alles wordt voor je inzichtelijk. Geniet van de vertrouwde service bij M. de Koning Autobedrijven.

volkswagen-accu

Wat is een Volkswagen Service Dialoog?

Gezamenlijk doen wij eerst een korte inspectie rondom de auto, voorafgaand aan een onderhoudsbeurt. Hierdoor kunnen wij het onderhoud nog beter afstemmen op jou behoefte en die van de auto en bespaar je tijd en geld.

Wat is goed onderhoud?

Goed onderhoud van jouw auto bestaat niet alleen uit vakkundige en professionele monteurs, maar ook duidelijk advies over de benodigde werkzaamheden en transparantie over de prijs van het onderhoud zijn essentieel.

volkswagen-service
volkswagen uitlaat

Duidelijk advies

Na de gezamenlijke inspectie kan bevestigd worden dat een kleine onderhoudsbeurt ook volstaat in plaats van een grote. Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. Kortom: door de dialoog met ons aan te gaan en goed te luisteren naar jouw ervaringen, kunnen wij de service nog beter op jou en je auto afstemmen. De Volkswagen Service Dialoog brengt voor jou extra duidelijkheid en overzicht terwijl dit geen extra kosten met zich mee brengt. Sterker nog, je kunt er zelfs geld mee besparen!

Service Dialoog voor jou Volkswagen.

Alle voordelen op een rij:

  • Persoonlijk en advies op maat
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten reparaties
  • Betrokken bij de kennis achter de techniek

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.