Volkswagen Economy-service

Volkswagen Economy Service

Gaat jou Volkswagen al wat langer mee? Dan komt je Volkswagen in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door onze officieel gecertificeerde Volkswagen monteurs bij M. de Koning.

Dit is Economy Service.

Goed onderhoud voor jou Volkswagen, maar wel voor een lage prijs? Kies dan voor Economy Service bij M. de Koning Volkswagen.

  • Speciaal voor Volkswagens die al wat langer meegaan.
  • Lage, transparante onderhoudsprijzen.
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs.
  • Inclusief APK en garantie op uitgevoerde werkzaamheden.
  • Gratis pechhulp binnen Europa.

Extra lage onderhoudsprijzen

Speciaal voor oudere modellen heeft de Koning Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van jou Volkswagen kun je profiteren bij o.a. het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.

Check of je Volkswagen in aanmerking komt voor Economy Service:

*Afhankelijk van km-stand en Volkswagen kunnen er o.b.v. fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen.

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij Volkswagen-dealer?

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd minimaal 15% voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de Volkswagen dealer ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij je Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.