Volkswagen Economy Service

15% voordeel voor Volkswagens van 5 jaar of ouder

Omdat je zeker wilt weten dat je Volkswagen in goede handen is, breng je ’m naar de Volkswagen dealer. Ook als hij 5 jaar of ouder is. Het mooie daarvan: je krijgt een voordeel van 15% op onderhoud, remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen*. Dit noemen we Economy Service. Alles volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de restwaarde van je auto optimaal. En kun je nog jaren op ’m rekenen.

7 voordelen van Economy Service

offerte

Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.

vervoer

Altijd vervangend vervoer beschikbaar

pechhulp

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.

garantie

4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

direct

Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.

onderdelen

Altijd gebruik van originele onderdelen.

Gekwalificeerde Volkswagen technici.

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij M. de Koning Volkswagen-dealer?

De M. de Koning Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze uw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van M. de Koning, officiële Volkswagen-dealer, zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd 15% voordeel op ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen. Economy Service voordeel is geldig op onderhoudspakketten.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 48 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Gratis pechhulp?

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar!

Gratis APK bij onderhoud?

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij M. de Koning Volkswagen-dealer en uw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 30 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Nieuwe banden, is de dealer duurder?

Zijn de banden van uw Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kunt u terecht bij M. de Koning Volkswagen-dealer. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle werkzaamheden bij M. de Koning Volkswagen dealer ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij uw Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden.

Economy Service
Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.