Volkswagen navigatie update

Wat is een Volkswagen navigatie update?

Tijdens de navigatie update zorgen wij ervoor dat uw navigatie weer helemaal bijgewerkt is. De nieuwe wegen, restaurant en Points of Interest zullen weer allemaal zichtbaar zijn. Zo gaat u weer veilig en onbezorgd de weg op, heerlijk toch? Kies voor de meest recente navigatie update voor uw Volkswagen

Welk navigatiesysteem heeft u in uw Volkswagen?

Afhankelijk van het type navigatiesysteem kies je gemakkelijk de bijpassende navigatie update. Voor sommige navigatiesystemen is het voldoende om een nieuwe CD of SD kaart aan te schaffen. Bij de nieuwste navigatiesystemen kunt u de vernieuwde kaarten thuis online downloaden.

Discover systemen

Elke rit uitzonderlijk
Of uw Volkswagen nou is uitgerust met Discover Media, Pro of Premium – zeker van topkwaliteit bent u sowieso. Natuurlijk zijn alle systemen uitgerust met een groot kleurentouchscreen en verschillende audio-ingangen, maar dat is lang niet alles. Ontdek nu wat deze systemen te bieden hebben. Bestel uw update direct online in webshop van Volkswagen.

Composition systemen

Gemak dient de mens
Welke uitvoering van de Composition-serie u ook in uw Volkswagen hebt zitten, uw media bedient u via het touchscreen. Dankzij de hoge kwaliteit speakers geniet u maximaal van uw favoriete muziek. Wilt u weten wat de systemen voor u in huis hebben? Ontdek het hier. Bestel uw update direct online in webshop van Volkswagen.

Radio Composition phone volkswagen

Maps + More

Speciaal voor de up! is er het Maps + More infotainmentsysteem. Plaats uw smartphone (tot 5,5 inch groot) in de speciale houder om het beste van twee werelden te combineren. Zo heeft u geen duur systeem meer nodig om toch moeiteloos naar uw bestemming te navigeren en van uw muziek te genieten. U kunt de Maps + More app downloaden in de App Store van Apple of Google Play store voor Android.

Veelgestelde vragen

Welk infotainmentsysteem heb ik?

Een overzicht van alle infotainment- en geluidssystemen per model vind u op de Infotainmentsystemen pagina van Volkswagen.

Is een net geüpdatet navigatiesysteem 100% betrouwbaar?

Wij streven ernaar om de informatie in onze navigatiesystemen zo kloppend mogelijk te maken. Door de vele en snelle veranderingen in het wegennet zal dat alleen niet altijd lukken. Komt u fouten tegen onderweg? Dan kunt u deze melden bij de fabrikant van de navigatiesoftware. Zo helpt u veranderingen in het wegennet nog nauwkeuriger in kaart te brengen.

Welke landen vallen er onder het 'Europa' pakket van de navigatiesystemen?

Dit verschilt per navigatie, maar u kunt gemakkelijk opzoeken welke landen er op het systeem van uw Volkswagen staan. Selecteer uw auto en navigatiesysteem om direct een overzicht te krijgen.