Volkswagen navigatie update

Volkswagen navigatie update

Elke dag veranderen, verdwijnen en komen er wegen bij in zowel Nederland als het buitenland. Belangrijk is om regelmatig je systeem te updaten met nieuw, bijgewerkt kaartmateriaal met onder meer nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants voor meer comfort en ontspannen rijden. Zo ga je veilig en onbezorgd de weg op, heerlijk toch? Kies voor de meest recente navigatie-update voor jou Volkswagen.

Welk navigatiesysteem heb je in jouw Volkswagen?

Afhankelijk van het type navigatiesysteem kies je gemakkelijk de bijpassende navigatie update. Voor sommige navigatiesystemen is het voldoende om een nieuwe CD of SD kaart aan te schaffen. Bij de nieuwste navigatiesystemen kun je de vernieuwde kaarten thuis online downloaden.

Discover systemen

Navigatiesysteem met groot, interactief touchscreen. Of je Volkswagen nou is uitgerust met Discover Media, Pro of Premium – zeker van topkwaliteit ben je sowieso. Natuurlijk zijn alle systemen uitgerust met een groot kleurentouchscreen en verschillende audio-ingangen. Update de gegevens van uw infotainmentsysteem om bijvoorbeeld nieuwe functies te verkrijgen of om voorbereid te zijn op nieuwe en gewijzigde verkeerssituaties. Welke modellen zijn met welk systeem uitgerust? Via de website van Volkswagen wordt alles duidelijk en download je gemakkelijk de nieuwste software voor jouw navigatiesysteem.

Volkswagen navigatie RNS

RNS systemen

De navigatiesystemen op Volkswagens die al wat langer meegaan. Voordat Volkswagen de discover systemen introduceerde werkt gebruik gemaakt van de RNS systemen. Voor deze systemen kun je een nieuwe CD of SD-kaart aanschaffen met de nieuwste navigatie software. Bestel jouw update direct online in webshop van Volkswagen.

Deze update is geschikt voor: RNS 310 | RNS 315 | RNS 510 | RNS 810 | RNS 850.

Radio composition phone volkswagen

Maps + More

Speciaal voor de Volkswagen up! is het Maps+More systeem ontwikkeld. Na het downloaden van de app verbind je de telefoon via bluetooth aan de auto zodat je kunt navigeren. Wanneer je deze app telkens update geniet je van de meest recente kaarten en features. Je kan de Maps+More app downloaden in de App Store van Apple of Google Play store voor Android.

Veelgestelde vragen

Welk infotainmentsysteem heb ik?

Een overzicht van alle infotainment- en geluidssystemen per model vind je op de Infotainmentsystemen pagina van Volkswagen.

Is een net geüpdatet navigatiesysteem 100% betrouwbaar?

Wij streven ernaar om de informatie in onze navigatiesystemen zo kloppend mogelijk te maken. Door de vele en snelle veranderingen in het wegennet zal dat alleen niet altijd lukken. Kom je fouten tegen onderweg? Dan kun je deze melden bij de fabrikant van de navigatiesoftware. Zo help je veranderingen in het wegennet nog nauwkeuriger in kaart te brengen.

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.