Skoda Schadeherstel

ŠKODA schadeherstel

Kan ik bij M. de Koning terecht voor ŠKODA schadeherstel?

Wij bij M. de Koning staan klaar om je schade te herstellen. Onze vestigingen zijn geopend en wij nemen overal de richtlijnen van het RIVM in acht. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als via whatsapp en online chat goed bereikbaar. Heb je vragen? Onze collega’s staan voor je klaar. Bel of app 088 201 3480.

M. de Koning Schadeherstel is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te bereiken via 0180 55 95 65.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vakkundig herstel

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er ŠKODA MerkZeker schadeherstel.

Skoda autoschade

Gecertificeerde schadeherstel-bedrijven
MerkZeker schadeherstel is er exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, SKODA en Volkswagen bedrijfswagen. Een landelijk dekkend netwerk van bijna 50 gecertificeerde schade-herstelbedrijven die onderdeel zijn van het dealernetwerk.

Skoda autoverzekering

Veiligheid gewaarborgd
Huidige generatie voertuigen is steeds complexer en technologisch geavanceerder geworden. MerkZeker garandeert merkspecialisten die structureel trainingen volgen en werken met voorgeschreven gereedschappen en apparatuur. Bovendien beschikken deze specialisten altijd over de meest actuele informatie.

Skoda autoschade

Een aanspreekpunt
MerkZeker schadeherstel kan voor de berijder geheel via de merkdealer verlopen. Dus soepel en eenvoudig via “het bekende adres”. Dat betekent één vast contact dat alle zorg uit handen neemt, inclusief de financiële afhandeling. En met bijna 250 dealer-vestigingen in Nederland is er altijd één dichtbij in de buurt.

Skoda autoschade

MerkZeker staat voor
Zorgeloze schadeafwikkeling via één vertrouwd adres: de merkdealer! Borging van de veiligheid met reparaties uitgevoerd door speciaal opgeleide merkspecialisten en met merkspecifieke apparatuur en -gereedschappen. En tot slot maar zeker niet onbelangrijk het behoud van kwaliteit, gegarandeerd door het merkgarantiebewijs.

We merken het steeds meer: de winter komt er aan.

En die winter kan mooie, maar ook vervelende momenten met zich meebrengen. Het wordt gladder, de regen laat zich vaker zien en de kou zorgt voor bevroren en beslagen autoruiten. Daarnaast kunnen we er niet omheen dat het gevaar op ongelukken toeneemt in de winter. Een ongeluk voorkomen kan natuurlijk niet, maar met deze ŠKODA Autoverzekering tips ga je veilig op weg en ben je klaar voor wintersport, ritjes naar familie en wordt de winter nóg gezelliger!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de ŠKODA Autoverzekering? Klik hier om alles te lezen over de mogelijkheden.
Skoda autoverzekering

Goede winterbanden
Wist je dat het in verschillende Europese landen verplicht is om winterbanden aan te schaffen? ŠKODA biedt voor een zachte prijs een mooie set winterbanden aan. Twijfel je over het profiel? Ga dan gerust even langs bij de dealer.

Skoda autoverzekering

Check de voorwaarden
Ook bij schade in het buitenland. Mocht je een ongeluk krijgen, dan is het prettig om te weten wat de verzekering voor je dekt en wat niet. Tip: Sla het telefoonnummer van de Mobiliteitsservice (+31 20929199) op in je telefoon.

Skoda autoverzekering

Recht op vervangend vervoer?
De ŠKODA Autoverzekering laat je niet in de kou staan wanneer je auto schade heeft opgelopen. Met een all risk autoverzekering heb je recht op een vervangende auto gedurende de reparatie periode, wanneer je een schade oploopt.

Skoda autoverzekering

Controleer je ruiten
Dat ene kleine sterretje kan bij temperatuurverschil ineens een grote barst worden. Laat je ruit harsen bij de dealer. Dit kan met de ŠKODA Autoverzekering zonder eigen risico. Hierdoor voorkom je ongemakken onderweg.

Onze ruitservice is 24/7 bereikbaar

Een ŠKODA ruitreparatie nodig vanwege een sterretje, barst of gebroken ruit? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel, zorgvuldig en sterreparatie is vaak zelfs gratis.

ŠKODA aanrijding of ongeval ?

Autoschade is al vervelend genoeg. Je wil dat het herstel van je ŠKODA snel en zorgvuldig verloopt, ook wat betreft de afwikkeling van het papierwerk. We geven je graag wat tips voor een snelle afwikkeling.

ŠKODA Schadeformulier

Na een aanrijding of ongeval vul je altijd met de tegenpartij het formulier in. Het invullen betekent niet dat jij of de tegenpartij schuld bekent, het geeft alleen aan wat er is gebeurd.

skoda carosseriegarantie