ŠKODA ruitreparatie

Snel en vakkundig ŠKODA ruitreparatie. Sterretje in de ruit?

Sterretje in uw ruit, u vraagt er niet om, maar toch gebeurt het. Gelukkig staan we voor u klaar op verschillende manieren. Hoe we een sterretje in uw ruit vaak kosteloos kunnen repareren en waar onze MerkZeker garantie voor staat.

Gratis ruitreparatie*

  • Snel klaar terwijl u wacht
  • 24-uurs service
  • Bij vervanging: altijd een originele ruit incl. 4 jaar reparatiegarantie
Dealerglass

Alles over ruitenservice

ŠKODA ruitreparatie

ŠKODA werkt samen met Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstel formule voor merkdealers. Wie kent uw auto tenslotte beter dan uw ŠKODA Service dealer M. de Koning. Via Dealerglass bent u dus verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Dealerglass regelt voor u afhandeling  met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo handig.

ŠKODA ruitreparatie

Waarom Dealerglass?

  • Reparatie door een erkende merkdealer
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Afspraak bij u in de buurt
  • Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij
ŠKODA sterretje

Sterretje

Een sterretje in uw ruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Door slecht wegdek of plotselinge temperatuurverschillen kan dat sterretje zomaar een barst worden, of erger. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren. Via Dealerglass gebeurt dat altijd uw uw ŠKODA dealer. Plak bij de vorming van een sterretje direct beschermende stickers overheen, zo voorkomt u eventuele grotere schade. Maak daarna direct een afspraak met de Dealerglass om uw ruit snel en vakkundig door uw M. de Koning merkdealer te laten maken.

ŠKODA ruitreparatie

Ruitvervanging

Bij het plaatsen van een nieuwe, moderne voorruit is het cruciaal dat rijassistentiesystemen de juiste informatie van camera’s en sensoren blijven ontvangen. Alleen zo is de veiligheid gewaarborgd. Daarom maakt uw M. de Koning ŠKODA Service dealer bij ruitschade gebruik van ŠKODA Originele Onderdelen® en door ŠKODA goedgekeurde kalibratie en reparatie technieken. Deze reparaties zijn in goede handen bij de perfect getrainde technici van de M. de Koning ŠKODA Service dealer. Dit alles leidt zowel optisch als op het gebied van veiligheid altijd tot een perfect, fabrieksnieuw resultaat. Daarbij blijft de fabrieksgarantie van kracht.

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuw, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.