Skoda instructieboekjes

ŠKODA Instructieboekje

Waar vind ik het ŠKODA Instructieboekje?

Hoe verwissel ik een lamp? Waar vul ik de ruitenwisservloeistof bij? En wat is er mogelijk binnen het navigatiesysteem? Met de ŠKODA Instructieboekjes leer je je ŠKODA tot in de puntjes kennen.

Download het ŠKODA instructieboekje van jouw auto simpel met een van de buttons hieronder. Ook van oude ŠKODA-modellen hebben we handleidingen die je hier gratis kunt downloaden.

Skoda online manual

Online instructieboekjes

Als je op zoek bent naar gebruiksaanwijzingen voor jouw ŠKODA, wanneer je niet weet hoe je met verschillende functies moet omgaan of als je gewoon wilt weten wat je ŠKODA allemaal kan, dan zijn onze handleidingen nuttig.

Let op! deze instructies zijn in het Engels

Skoda video manual

Videohandleidingen

Om het meeste uit de functies van je auto te halen en om van elke rit te genieten, hebben we enkele video’s voor je gemaakt waarin wordt beschreven hoe je verschillende functies van jouw auto kunt bedienen.

Let op! deze instructies zijn in het Engels

MyŠKODA-app

De MyŠKODA-app is een mobiele app om je te helpen in verschillende dagelijkse situaties die niet alleen met jouw auto te maken hebben. Je kunt een digitale versie van de autohandleiding hebben, veel instructievideo’s, je kunt de app matchen met je favoriete dealer en verschillende services gebruiken.

Let op! deze instructies zijn in het Engels