Skoda Service Connect

ŠKODA Connect

Wat zijn de voordelen van ŠKODA Connect?

Maak kennis met ŠKODA Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! ŠKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met ŠKODA Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om care connect te activeren in jouw auto. Meer info op de ŠKODA Connect pagina. 

Care connect

Remote Access

Remote Access biedt een compleet nieuwe manier van omgaan met je auto door deze te koppelen met je smartphone. Je kunt je telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

Alles over Remote Access.

 

Pro-active Service

Pro-active Service helpt je bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van je auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

Alles over Pro-active Service.

 

Infotainment online

De Infotainment Online-diensten helpen je je reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de ŠKODA infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

Alles over Infotainment online.

Mijn ŠKODA app

Naast ŠKODA connect is er ook de mijn ŠKODA app. De app geeft inzicht in je voertuiggegevens. Benieuwd wat dit voor jouw voertuig betekent?

Bekijk hier alle voordelen van Mijn ŠKODA.

ŠKODA Connect activeren en registreren

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone. Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal.

ŠKODA Connect verlengen

Verleng gemakkelijk en snel via ŠKODA Connect Portal, nu tijdelijk nog voordeliger.
Eén jaar Infotainment Online voor alle modellen:
Van € 70 voor € 49
Eén jaar Care connect – Remote access:
Van € 60 voor € 39