Skoda verzekering

ŠKODA autoverzekering

Wat kan ik zelf doen te preventie?

We merken het steeds meer: de winter komt er aan.

En die winter kan mooie, maar ook vervelende momenten met zich meebrengen. Het wordt gladder, de regen laat zich vaker zien en de kou zorgt voor bevroren en beslagen autoruiten. Daarnaast kunnen we er niet omheen dat het gevaar op ongelukken toeneemt in de winter. Een ongeluk voorkomen kan natuurlijk niet, maar met deze ŠKODA Autoverzekering tips ga je veilig op weg en ben je klaar voor wintersport, ritjes naar familie en wordt de winter nóg gezelliger!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de ŠKODA Autoverzekering? Klik hier om alles te lezen over de mogelijkheden.

Tip 1: Goede winterbanden
Wist je dat het in verschillende Europese landen verplicht is om winterbanden aan te schaffen? ŠKODA biedt voor een zachte prijs een mooie set winterbanden aan. Twijfel je over het profiel? Ga dan gerust even langs bij de dealer.

Skoda autoverzekering
Skoda autoverzekering

Tip 2: Check de voorwaarden
Ook bij schade in het buitenland. Mocht je een ongeluk krijgen, dan is het prettig om te weten wat de verzekering voor je dekt en wat niet. Tip: Sla het telefoonnummer van de Mobiliteitsservice (+31 20929199) op in je telefoon.

Tip 3: Recht op vervangend vervoer?
De ŠKODA Autoverzekering laat je niet in de kou staan wanneer je auto schade heeft opgelopen. Met een all risk autoverzekering heb je recht op een vervangende auto gedurende de reparatie periode, wanneer je een schade oploopt.

Skoda autoverzekering
Skoda autoverzekering

Tip 4: Controleer je ruiten
Dat ene kleine sterretje kan bij temperatuurverschil ineens een grote barst worden. Laat je ruit harsen bij de dealer. Dit kan met de ŠKODA Autoverzekering zonder eigen risico. Hierdoor voorkom je ongemakken onderweg.