Zomeracties van SEAT

SEAT Zomercheck met een gratis SEAT schoonmaak- en reinigingsset

Zomeracties van SEAT
Hola, zomer

Of je nu van uitgestippelde routes of rijden zonder plan houdt, van je auto moet je op aan kunnen. Met onze zomeracties ben jij ready to go! Check hier onze deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats.

Zomercheck
100% zomerproof

Als jij er goed uitziet, wil je dat natuurlijk ook van je auto. In onze werkplaats checken we je SEAT op maar liefst 30 verschillende punten. Alles in orde? Dan vullen we de vloeistoffen bij en ben jij klaar om de weg op te gaan. En met de gratis SEAT schoonmaak- en reinigingsset t.w.v. € 21,95 houd jij je auto de hele zomer mooi!

Schoonmaak- en reinigingsset
SEAT Aircocheck en onderhoud

SEAT Aircocheck en onderhoud

Coole vibes
Een koele auto in een hete zomer? Laat je airco checken voor slechts € 20. Tijd voor een onderhoudsbeurt? Onze monteurs halen je aircosysteem leeg, controleren of er lekkages zijn, vullen het koudemiddel aan én voeren een geurbehandeling uit. Voor auto’s tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is jouw auto van na modeljaar 2017, dan betaal je €189.

Airco onderhoud v.a. € 139*

Wil je je SEAT helemaal zomerklaar maken? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens deze beurt controleren we je airco en vullen we het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor je SEAT fris de zomer tegemoet rijdt.

Aircocheck € 20

Dankzij de aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco onderhoudsbeurt.

Volkswagens accessoires

Thule fietsendrager VeloCompact 925.

Fiets vastmaken en gaan
Geen gestuntel met weggeklapte achterbanken en zadels in je nek, met een fietsendrager neem jij je fiets makkelijk mee op pad. Of fietsén, want er is plek voor twee. Nu zelfs met 20% korting; dus pak je racefiets, mountainbike of elektrische fiets en trappen maar!

Van € 379.
Nu voor € 299.

SEAT Zomerbanden

Nu extra veel korting op nieuwe zomer­ en all season banden. Check de (all­in) prijs voor jouw banden eenvoudig in de SEAT webshop.

MdeKoning Autobanden Volkswagen

Alleen wisselen is uiteraard ook mogelijk.

Type wisselPrijs
Wielenset wisselen€ 39
Wielenset wisselen incl. opslag€ 89
Losse banden wisselen€ 89
Losse banden wisselen incl. opslag€ 139

Accessoires voor jouw SEAT

Zo kom jij de zomer door
Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van zonwering en een achteruitcamera tot tablethouders en fietsendragers, met de onderstaande voordelige accessoires haal je alles uit je rit. In de SEAT webshop vind je 100% originele SEAT artikelen. De SEAT collectie bestaat uit originele SEAT accessoires die perfect bij je auto passen. De SEAT webshop is er voor alle SEAT fans en rijders.

Full link seat

SEAT Full Link
Muziek selecteren en beluisteren op uw smartphone of turn-by-turn-navigatie-instructies ontvangen: dat kan voortaan op het centrale scherm. Van €239,- nu tijdelijk voor €199,-.

seat hond

Alles voor je hond
Met onze hondengordels en beschermhoezen zijn zowel je hond als je bekleding goed beschermd. Nu tijdelijk 20% korting op alle hondengordels en de beschermhoes.

ehbo voor in de auto

SEAT veiligheidskit
Een niet te missen accessoire voor in je auto is toch wel deze SEAT veiligheidskit, compleet met veiligheidsvest, gevarendriehoek en een EHBO kit. Nu met 30% korting.

universele-tablethouder

Universele tablethouder
Ideaal product om te gebruiken op de achterbank van de auto. Van €34,95 nu voor €19,95.

SEAT navigatie update

SEAT Navigatie updates
De weg vinden met de laatst beschikbare navigatiekaarten kan nu extra voordelig. Navigatiekaarten vanaf € 99.

SEAT-zonwering

SEAT Zonwering
Laat de zon maar schijnen! In de auto liever wat minder zonnestralen? Nu met 20% korting.

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 juni 2020 tot en met 31 augustus 2020, met uitzondering van de navigatie-updates. Die zijn alleen in juni 2020 geldig.