SEAT ruitreparatie

Snel en vakkundig SEAT ruitreparatie. Sterretje in de ruit?

Sterretje in uw ruit, u vraagt er niet om, maar toch gebeurt het. Gelukkig staan we voor u klaar op verschillende manieren. Hoe we een sterretje in uw ruit vaak kosteloos kunnen repareren en waar onze MerkZeker garantie voor staat.

Gratis ruitreparatie*

  • Snel klaar terwijl u wacht
  • 24-uurs service
  • Bij vervanging: altijd een originele ruit incl. 4 jaar reparatiegarantie
Dealerglass

Alles over ruitenservice

SEAT Dealerglass

SEAT werkt samen met Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstel formule voor merkdealers. Wie kent uw auto tenslotte beter dan uw SEAT Service dealer M. de Koning. Via Dealerglass bent u dus verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Dealerglass regelt voor u afhandeling  met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo handig.

SEAT Dealerglass

Waarom Dealerglass?

  • Reparatie door een erkende merkdealer
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Afspraak bij u in de buurt
  • Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij
SEAT Dealerglass

Sterretje

Een sterretje in uw ruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Door slecht wegdek of plotselinge temperatuurverschillen kan dat sterretje zomaar een barst worden, of erger. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren. Via Dealerglass gebeurt dat altijd bij uw SEAT dealer. Plak bij de vorming van een sterretje direct beschermende stickers overheen, zo voorkomt u eventuele grotere schade. Maak daarna direct een afspraak met de Dealerglass om uw ruit snel en vakkundig door uw M. de Koning merkdealer te laten maken.

SEAT Dealerglass

Kapotte ruit

Is het sterretje toch een barst geworden? Of is er een ruit ingeslagen? Gelukkig kan u altijd terecht bij uw SEAT dealer. Uw dealer gebruikt altijd SEAT originele onderdelen en heeft de beste kennis als het gaat om het vervangen van een ruit en het kalibreren van alle moderne hulpsystemen die tegenwoordig op uw SEAT te vinden zijn. Zo kun jij weer snel op weg, zonder bang te hoeven zijn dat uw SEAT niet meer veilig is.

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuw, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.