Seat navigatie update

Wat is een SEAT navigatie update?

Elke dag veranderen, verdwijnen en komen er wegen bij in zowel Nederland als het buitenland. Belangrijk is om regelmatig uw systeem te updaten met nieuw, bijgewerkt kaartmateriaal met onder meer nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants voor meer comfort en ontspannen rijden. Zo gaat u veilig en onbezorgd de weg op, heerlijk toch? Kies voor de meest recente navigatie-update voor uw SEAT. Voor SEAT service kunt u terecht bij onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel en Rotterdam

Kies de navigatie update die hoort bij uw SEAT

SEAT navigatie update

SEAT Portable System

Mii en Ibiza
Dit mobiele navigatiesysteem wijst u moeiteloos de weg en speelt muziek af vanaf uw telefoon.

SEAT navigatie update

SEAT MapCare

Arona, Ateca, Ibiza (v.a. 2017) en Leon
Heeft uw SEAT een van de volgende meeruitvoeringscodes: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6? Dan maakt u gebruik van MapCare, dat u de eerste 3 jaar* kosteloos online kunt updaten.

SEAT navigatie update

Is uw laatste update al 3 jaar geleden?

Dan kunt u helaas de update niet meer zelf downloaden, maar wel in de webshop bestellen. Schaf een nieuwe SD-kaart aan in onze webshop om uw navigatiesysteem weer up-to-date te brengen. Maak altijd een backup van uw huidige SD-kaart, zodat u zeker weet dat u niet zonder kaartdata komt te zitten.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het chassisnummer en de meeruitvoeringscode?

Het chassisnummer kunt u vinden onder de voorruit van de auto en tevens in het kentekenbewijs. De meeruitvoeringscodes staan op de witte sticker in het serviceplan boekje en achterin de auto bij het reservewiel. Kunt u de code niet vinden, dan kan uw dealer aan de hand van het chassisnummer van uw auto nagaan of de auto MapCare heeft.

Ik zie mijn update er niet tussen staan. Wat moet ik doen?

Kijk dan in de SEAT webshop voor diverse offline update mogelijkheden.