SEAT mobiele diensten

Wat zijn SEAT Mobiele diensten?

SEAT’s worden steeds slimmer. Met de mobiele diensten van SEAT staat u altijd in verbinding met uw auto. Welke mobiele diensten zijn er beschikbaar en hoe werken deze systemen? We leggen het graag aan u uit. Voor SEAT service kunt u terecht bij onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel en Rotterdam

Wat is SEAT Full-link?

Met full-link beschikt uw SEAT over Apple Carplay en Android Auto. Hiermee verbindt u de smartphone met uw auto en gebruikt u een aantal apps zoals Spotify, WhatsApp, Flitsmeister en Google maps via het infotainmentsysteem. Ook handsfree bellen is mogelijk. Hierdoor houdt u uw aandacht op de weg. Dat is wel zo veilig!

Apple Carplay

Apple car play

Android Auto

Android auto

Wat is mijn SEAT App?

Met de Mijn SEAT App weet u echt alles over uw SEAT. U bent altijd verbonden met uw SEAT. De module stuurt continue alle belangrijke informatie over uw SEAT naar uw smartphone. Denk aan de actuele kilometerstand, de locatie en de module herkent storingen. De Mijn SEAT module zit niet standaard in elke SEAT maar kan altijd ingebouwd worden.

Gedetailleerde rijstijlscore

Mijn SEAT app

Ontvang handige feedback om uw Rijstijl score keer op keer te verbeteren en rangschik uzelf iedere week een plekje hoger op het Leaderboard.

Private Lease.

Mijn SEAT app

Met de nieuwe app krijgt u inzicht in uw gereden kilometers ten opzichte van het jaarkilometrage in uw Private Lease contract. U ziet precies hoeveel u bijbetaalt of terugontvangt. Rijdt u structureel meer of minder dan het contractuele jaarkilometrage dan krijgt u daar in de app een melding van en kunt u met één telefoontje uw contract aanpassen.

Meld diefstal.

Mijn SEAT app

Uw SEAT gestolen? Met de app kunt u straks direct een gestolen voertuig rapporteren bij de politie. Via de app geeft u ze toestemming om het voertuig realtime te traceren. Zo wordt het terugvinden van een gestolen voertuig een stuk makkelijker.

Mijn SEAT app

Parkmobile

Daarnaast werkt de app samen met Parkmobile. Wanneer u wegrijdt uit een betaald parkeerzone, stopt de app automatisch de parkeersessie. Houdt tegelijk ook uw zakelijke en privé ritten bij met de rittenregistratie.

 

Nog meer mogelijkheden

 • Houdt uw zakelijke en privé ritten bij
 • Controleer accu- en bandenspanning
 • Controleer of uw auto op slot staat
 • Direct contact met pechhulp
 • Check de waarschuwingslampjes
 • Rij zuiniger met Rijstijlscore
 • Check gemakkelijk of je auto op de handrem staat
 • … en of uw deuren vergrendeld zijn
 • Vind terug waar uw geparkeerd staat
 • Zie direct of u moet tanken
 • Krijg een seintje wanneer het tijd is voor een servicebeurt of APK

Hoe werkt de Mijn SEAT App?

bestel de module
myAudi app
MyAudi app

We denken ook aan uw privacy!

SEAT hecht veel belang aan privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst de historische ritgegevens verwijderen. We leggen het u graag uit op de website van SEAT.