SEAT Economy service

Wat is de SEAT Economy Service?

Gaat uw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft u 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiewerkzaamheden zoals distributieriem, remmen, multi riem en waterpomp als uw SEAT 5 jaar of ouder is.* Zo geniet u van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een extra gunstige prijs. Doordat we uw SEAT al jaren kennen, zijn we op de hoogte van alle ins en outs. Zo hoeven we minder te investeren in nieuwe werkplaatsapparatuur en opleidingen én kan onderhoud goedkoper worden aangeboden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. Dat is waar Seat Economy Service voor staat. Voor SEAT service kun je terecht bij onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel en Rotterdam

SEAT reparatiegarantie

4 jaar reparatiegarantie
Bij SEAT krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door M. de Koning officiële SEAT dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp
Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland.

Standaard pechhulp
SEAT dealer

De hoogste kwaliteit
M. de Koning SEAT dealer kent uw auto als geen ander. Onze servicemonteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor uw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).

15% voordeel als jouw SEAT 5+ jaar is
Op onderhoudswerkzaamheden krijgt u 15% voordeel vanaf het moment dat uw SEAT 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van SEAT Service. Dat is waar Economy Service voor staat. Wel alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs. Doordat onze dealers al jaren ervaring hebben als een SEAT 5 jaar of ouder is en monteurs op de hoogte zijn van alle ins- en outs, kan er efficiënt gewerkt worden. Hierdoor en omdat er voor oudere modellen minder geïnvesteerd hoeft te worden, kan het onderhoud goedkoper aangeboden worden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

SEAT korting
SEAT-werkplaats

We helpen je graag
Heeft u vragen? Neem dan contact op met M. de Koning SEAT-dealer. Wij staan staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen.

Economy Service
* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op onderhoud en geselecteerde reparatiewerkzaamheden zoals distributieriem, remmen, multi riem en waterpomp. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland.