Autoschade service

De 8 Servicebeloften

bij M. de Koning Autoschade

Bij M. de Koning Autoschade werken vakkundige monteurs, schadeherstellers en autospuiters om uw auto weer (zo goed) als nieuw bij u af te leveren. Zij behandelen uw auto met professionele zorg. U kunt dus rekenen op een vakkundige reparatie, perfect spuitwerk en een uitvoerige inspectie. Na de reparatie leveren wij uw auto gewassen aan u af. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten en apparatuur. Kortom, perfect autoherstel tot in alle details.

Mdekoning schadeherstel vervangend vervoer

Passend vervangend vervoer

Wij zorgen er voor dat u snel weer onderweg bent. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto.

schadeherstel 24uur service

24uur-service

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten werktijden wordt u middels een doorschakeling automatisch doorverbonden, zodat wij u altijd persoonlijk te woord kunnen staan.

schadeherstel autoschade expertises

Autoschade expertises

Heeft u autoschade en wilt u weten wat het kost? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

schadeherstel online schadeafhandeling

Online schadeafhandeling

Vanuit uw luie stoel de schade afhandelen, dat kan bij M de Koning autoschade. Maak nu online een afspraak wanneer het u uitkomt!

schadeherstel wifi werkplek

Wifi- werkplek

M de Koning beschikt over een werkplek met Wifi. Terwijl wij uw auto repareren kunt u gratis gebruik maken van onze Wifi werkplek.

schadeherstel gratis wasbeurt

Gratis wasbeurt

Uw auto wordt standaard voorzien van een wasbeurt, zodat uw auto er na herstel weer keurig uitziet. Vanzelfsprekend leggen we ook uit wat we hebben gerepareerd.

schadeherstel haal breng service

Haal- en brengservice

Heeft u weinig tijd en geen mogelijkheid om de auto zelf te komen brengen voor autoschadeherstel? Geen probleem. Wij komen hem graag bij u ophalen en brengen hem weer terug als hij klaar is.

schadeherstel focwa

Focwa

M. de Koning is als lid aangesloten bij het Focwa Garantiefonds. Dit houdt in dat de door veel automerken gehanteerde 4 jaar lakgarantie door ons wordt overgenomen voor de gerepareerde delen.