Online schade melden

Een schadegeval is al vervelend genoeg! Daarom is het prettig als de afhandeling zo soepel mogelijk verloopt. Om u goed van dienst te zijn heeft u hieronder de mogelijkheid om uw schademelding direct online in te vullen. Vergeet uw aanrijdingsformulier niet in te vullen en de schade te melden bij uw verzekeraar!

Vul onderstaand formulier in en meld de schade aan uw voertuig bij M. de Koning Autoschade. U ontvangt een bevestiging van uw schademelding. Indien nodig nemen wij contact met u op.

Mocht er geen schadeformulier meer in uw auto aanwezig zijn dan kunt u deze opvragen bij de schade afdeling, autoschade@mdekoning.nl, voorzien van het kenteken en uw adresgegevens. Dit formulier ontvangt u dan zo spoedig mogelijk.

Let op! Heeft u een lease auto via M. de Koning Autolease dan dient u de schade te melden via de M. de Koning Autolease website. Naar de Maarten Autolease website om uw schade te melden.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze Schadeafdeling.

Contactgegevens
Voertuiggegevens
Schadegegevens
 • MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Vervangend vervoer
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Stap 1:

Vul uw kenteken in zodat we de gegevens van uw auto kunnen opzoeken.

Stap 2:

Vul uw persoonlijke gegevens in zodat we deze in combinatie met uw schadegegevens direct kunnen verwerken en uw afspraak kunnen inplannen.

Stap 3:

Maak duidelijke foto’s van de schade aan uw auto. Door de schade aan uw auto op de juiste manier te fotograferen kunnen onze schade experts de schade in schatten en uw afspraak inplannen.