Autoschade M. de Koning

Diensten van M. de Koning Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van M. de Koning altijd voor u klaar. Bekijk hier alle diensten van M. de Koning Autoschade!

Waarom schadeherstel bij M. de Koning Autoschade?

  • Gebruik van originele onderdelen
  • Passend vervangend vervoer
  • Ieder (Vier) jaar Focwa garantie
  • Erkend duurzaam autoschade hersteller
  • Merkspecialist
Mdekoning schadeherstel

Auto uitdeuken zonder spuiten

Onverhoopt schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder te spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd! Vanaf € 75,-

uitdeuken zonder spuiten

Spotrepair plaatselijk bijspuiten auto

Spot Repair is een opzienbarende methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen. Lakbeschadigingen worden hersteld door een ingenieuze lokale reparatie. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk. Vanaf € 129,-

Schadebedrijf M. de Koning

Schadeherstel elektrische auto’s

Rijdt u in een auto vol met High Tech techniek? Geen zorgen, onze medewerkers zijn opgeleid tot High Tech autoschade specialisten. Dat houdt in dat u met al uw schade op het gebied van elektrische of hybride voertuigen ook bij ons terecht kunt!

Audi Q4 e-tron PL

Autoruit reparatie en vervanging

Een sterretje in uw voorruit kan gebeuren. Is de schade aan uw voorruit groter dan een 2 euromunt, of is er schade aan een andere ruit dan de voorruit? In dat geval kan de ruit niet meer gerepareerd worden, en moet deze worden vervangen. Wacht dus niet te lang met een reparatie. Dan kunt u weer zorgeloos de weg op.

Velgen reparatie

U bent recentelijk langs een stoeprand gereden of u heeft op een andere manier velgschade opgelopen? Geen nood; speciaal voor iedereen die te kampen heeft met krassen, deuken of zelfs kleine krommingen in de velg biedt M. de Koning Autoschade de oplossing. Vanaf € 89,-

Schadebedrijf M. de Koning

Interieurschade auto

Brandgaatje of klein scheurtje in de autobekleding of het auto interieur? Is uw dashboard of auto interieur beschadigd door bijvoorbeeld inbraak of door het in- en uitbouwen van een carkit? Met speciale technieken kunnen wij beschadigingen aan het dashboard of de bekleding repareren zodat de schade compleet verdwenen is. De resultaten zijn verbluffend! Vanaf € 125,-

interieurschade

Auto Inbraakschade

Er is ingebroken in uw auto. Uw auto is daardoor beschadigd geraakt en er zijn spullen gestolen. Ook bij een poging tot inbraak kan er veel schade zijn. Deze schade kunt u uiteraard ook laten repareren bij M. de Koning Autoschade!

Autoschade expertise

Auto lakschade

Lakschade aan de auto is een vrij brede term. Lakschade kan door verschillende oorzaken ontstaan en daardoor ook op verschillende manieren worden hersteld. De meest voorkomende lakschades zijn krassen, zandkrassen en erosie.

Spotrepair

Auto hagelschade

Hagel kan behoorlijk veel schade aanrichten. Ook met de auto ontkomt u niet altijd aan hagelschade, bijvoorbeeld omdat u net onderweg bent of omdat u de auto heeft geparkeerd. Laat uw hagelschade repareren bij M. de Koning Autoschade!

Schadebedrijf M. de Koning

Navirem systeem

Inbraakschade in je Volkswagen Golf? Laat nu een Navirem monteren en voorkom herhaling. Je Volkswagen heeft een mooi navigatiesysteem. Maar veel navigatiesystemen worden gestolen. Ook uit jouw auto kan het navigatiesysteem binnen 2 minuten gestolen zijn. Een NaviRem is een onzichtbare, mechanische beveiliging waarbij het navigatiesysteem wordt verankerd in het dashboard en aan de carrosserie van de auto. Het inbouwen van dit systeem kost in combinatie met herstel van de inbraakschade € 299 incl. btw.

Navirem