uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Onverhoopt schade? Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Nadat onze vakmensen de schade hebben hersteld, wordt de elektronica gereset indien dit nodig is. Voordat u uw auto komt ophalen wordt uw auto (nog) grondig van binnen en van buiten gereinigd. Om er zeker van te zijn dat u uw auto in perfecte staat ontvangt, staat M. de Koning Autopschade garant voor de eind controle.

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in uw auto te laten wegwerken.

  • De deuk wordt er met speciaal gereedschap als het ware ‘uitgemasseerd’ met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.
  • Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). En het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.