Autoschade verschillende soorten

Autoschade

verschillende soorten autoschade

Autoschade is ronduit vervelend, daarom doen wij er bij M. de Koning Autoschade alles aan om uw auto zo snel mogelijk ‘als nieuw’ te herstellen. Omdat wij als merkspecialist uitsluitend werken met originele onderdelen kunnen wij de pasvorm van gemonteerde onderdelen garanderen. De reparatie wordt o.a. door het gebruik maken van water gedragen lakken en een uitgekiend reststoffen beleid duurzaam uitgevoerd. Er zijn verschillende soorten schades die we graag aan u toelichten.

Waarom bij M. de Koning Schadeherstel?

 • Gebruik van originele onderdelen
 • Passend vervangend vervoer
 • Ieder (Vier) jaar Focwa garantie
 • Repareert voor de meeste verzekeraars
 • Merkspecialist
 • Erkend duurzaam autoschade hersteller
 • Hulp bij administratieve afhandeling

Vervangend vervoer

Laat uw schade aan uw auto bij M. de Koning Autoschade repareren, dan kunt u altijd rekenen op gratis vervangend vervoer. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto. Jonge en betrouwbare personen- en bedrijfswagens staan voor u klaar. U kunt de schade online melden en kiezen voor standaard vervangend vervoer.

Autoschade

Stel uw vraag

Heeft u vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Interieurschade

Als er iets in het auto interieur is beschadigd, zoals de autobekleding of het dashboard, dan is vervangen vaak een kostbare aangelegenheid. Het interieur repareren is vaak een betere optie. M. de Koning Autoschade kan uw interieur repareren zonder dat er interieurdelen gedemonteerd hoeven te worden.

interieurschade
Bekleding

Brandgaatje of klein scheurtje in de autobekleding of het auto interieur? We hebben de kennis en techniek in huis om dit weer snel en netjes voor u te herstellen. Deze techniek is toepasbaar op vrijwel alle autobekleding zoals: leer, vinyl, velours en kunstleer.

interieurschade
Dashboard

Is uw dashboard of het auto interieur beschadigd door bijvoorbeeld inbraak of door het in- en uitbouwen van een carkit? Met speciale technieken kunnen wij beschadigingen aan het dashboard repareren zodat de schade compleet verdwenen is. De resultaten zijn verbluffend!

Lakschade

Spot en repair bij kleine lakbeschadigingen
Spot Repair is een opzienbarende methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen. Lakbeschadigingen worden hersteld door een ingenieuze lokale reparatie. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk.

Beter voor het milieu en uw portemonnee
Door de gestegen tarieven voor spuitwerkzaamheden is de vraag naar spot repair nog groter. Waar het vroeger voor een kleine lakbeschadiging noodzakelijk was een compleet deel van de auto over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijke cosmetische bewerking. Kleine schades kunnen op deze manier veelal voor een aanzienlijk lager bedrag en een gegarandeerde kwaliteit worden gerepareerd. En dat komt het milieu en uw portemonnee ten goede.

Spot Repair toepassingen
Toepassingen van Spot Repair zijn mogelijk bij bijvoorbeeld krassen, scheurtjes, kleine deuken, en het repareren van kunststof bumpers. Ook herstel van polyester en hard PVC is mogelijk. Door het gebruik van kleine nevelarme lakspuiten en het lage grondstofgebruik is de techniek niet schadelijk voor het milieu. Alle gangbare kleuren worden met een lakcomputer samengesteld en afgewogen op de juiste kleur en hoeveelheid.

Spotrepair
Spotrepair

Uitdeuken zonder spuiten

Onverhoopt schade? Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder te spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Nadat onze vakmensen de schade hebben hersteld, wordt de elektronica gereset indien dit nodig is. Voordat u de auto komt ophalen wordt uw auto (nog) grondig van binnen en van buiten gereinigd. Om er zeker van te zijn dat u de auto in perfecte staat ontvangt, staat M. de Koning Autopschade garant voor de eind controle.

uitdeuken zonder spuiten

Een uitstekende en voordelige manier om kleine deukjes in uw auto te laten wegwerken.

 • De deuk wordt er met speciaal gereedschap als het ware ‘uitgemasseerd’ met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.
 • Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). En het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.