M. de Koning autoschade

Autoschade melden

Direct online uw autoschade melden

Naar schade melden

Stappenplan

Het herstellen van autoschade bestaat uit een aantal stappen.

Bekijk het stappenplan

Stel uw vraag

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via Telefoon, WhatsApp of e-mail voor al uw vragen

Contact opnemen

Autoschadeherstel

Schadeherstel voor alle merken auto’s en MerkZeker schadeherstel voor Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van M. de Koning altijd voor u klaar. U kunt altijd rekenen op vakkundig schadeherstel en perfect spuitwerk. Het resultaat? Uw auto is weer als nieuw!

Wij zorgen er tevens ook voor dat u snel weer onderweg bent. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto.

U bent altijd van harte welkom in onze speciale schadeherstelvestiging in Krimpen aan den IJssel. Staat uw auto bij ons in de werkplaats? Onze schadespecialisten doen graag een vrijblijvend aanbod voor het herstel van uw schade.

Vakantie-autoschade

Slim schadeherstel actie

  • 2e deukje halve prijs bij uitdeuken zonder spuiten
  • Spot repair bumper inclusief gratis vervangend vervoer
  • Velg reparatie vanaf € 89 inclusief winterbanden wissel

Waarom schadeherstel bij M. de Koning?

  • Gebruik van originele onderdelen
  • Passend vervangend vervoer
  • Ieder (Vier) jaar Focwa garantie
  • Erkend duurzaam autoschade hersteller
  • Merkspecialist
Schade melden

Hoe meld ik autoschade?

Wanneer u schade heeft kunt u dat meteen via dit schadeformulier melden.

Logo MerkZeker schadeherstel

MerkZeker Schadeherstel
Schadeherstel in vertrouwde handen via de M. de Koning merkdealer. Schadeherstel door gecertificeerde schadeherstel specialisten. Exclusief voor de merken: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Logo Focwa

FOCWA Eurogarantbedrijf
Het teken dat u bij een ervaren en vertrouwde schadehersteller bent, die jouw schade veilig herstelt. Uitstekende service, garantie op werkzaamheden en deskundige specialisten

Logo Duurzaamrepareren

Duurzaam Repareren
De “Duurzaam Repareren” certificering wordt toegekend aan schadeherstelbedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien.

Logo Schadegarant

SchadeGarant
Als gerenommeerd schadeherstelbedrijf zijn wij aangesloten bij SchadeGarant. SchadeGarant verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces.

Mdekoning vestigingen autoschade