Koppelen Telefoon

Het koppelen van uw smartphone aan uw infotainment systeem is iets wat u eenvoudig zelf uit kunt voeren. Heeft u een Audi of Volkswagen met ingebouwd handsfree systeem, maar weet u niet hoe u uw telefoon moet koppelen? Bekijk dan hieronder een van de instructievideo’s die relevant is voor uw navigatiesysteem. Komt u er uiteindelijk niet uit, schroom dan niet langs te rijden bij één van onze vestigingen of contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor u om de verbinding tussen uw infotainmentsysteem en mobiele telefoon tot stand te brengen.

 

Het koppelen van uw telefoon is één, maar het is ook belangrijk dat u uw telefoon alleen handsfree gebruikt. Het is ten strengste verboden uw telefoon te gebruiken wanneer u deel neemt aan het verkeer.Ook al is het soms heel verleidelijk een berichtje te openen terwijl u deel neemt aan het verkeer. is dit niet de bedoeling. Om u hiermee een handje te helpen kunt u uw iPhone zo instellen dat u alleen gebeld kan worden, wanneer handsfree ingeschakeld is. Lees hieronder hoe u dit in kunt stellen.

Hoe stel ik niet-storen modus in op mijn iPhone?

Wanneer u de niet-storen modus instelt op uw iPhone krijgt u geen meldingen meer op uw iPhone tijdens het rijden. U kunt dit als volgt instellen:

 

Ga naar ‘Instellingen‘ > ‘Niet storen‘ > Niet storen tijdens autorijden ‘Activeer‘ > Kies één van de drie mogelijkheden:

  • Automatisch: ‘Niet storen tijdens autorijden’ wordt automatisch geactiveerd wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
  • Via Bluetooth in de auto: ‘Niet storen tijdens autorijden’ wordt geactiveerd wanneer er verbinding is met de Bluetooth in de auto.
  • Handmatig: ‘Niet storen tijdens autorijden’ kan handmatig worden geactiveerd in het Bedieningspaneel.

Hoe koppel ik mijn telefoon met Volkswagen RNS 315?

Hoe koppel ik mijn telefoon met Volkswagen RNS 510?

Hoe koppel ik mijn telefoon met Volkswagen Discover Media en Discover Pro?