Cupra onderhoud M. de Koning

Bij CUPRA Care is Premium Service de standaard.

U wilt ontspannen en zorgeloos rijden. Optimaal genieten. Dat begrijpt uw CUPRA Specialist als geen ander. Daarom kunt u rekenen op persoonlijke back-up. Altijd en overal. Tijd voor onderhoud of reparatie? Wij geven een seintje en brengen en halen uw CUPRA op, waar u maar wilt. Inclusief standaard vervangend vervoer. Dát is Care bij CUPRA.

Bij M. de Koning werken gecertificeerde en vakkundige monteurs die met plezier uw auto in topconditie houden met alleen originele CUPRA onderdelen. Voor CUPRA service kunt u terecht bij onze vestigingen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

CUPRA onderhoud M. de Koning

Persoonlijk

Eén vertrouwd gezicht voor snelle hulp. Uw CUPRA Specialist is makkelijk te bereiken voor al uw vragen, afspraken en contracten.

CUPRA onderhoud M. de Koning

Gemak

U krijgt een seintje als uw CUPRA onderhoud nodig heeft. Vervolgens halen we uw auto bij u op en brengen deze ook weer terug.

CUPRA onderhoud M. de Koning

Geregeld

De vervangende auto leveren we ook standaard bij u af. En bij werkzaamheden die langer duren dan 1,5 uur is deze gratis.

Service, opnieuw uitgevonden.

Of u nu een vraag heeft of een afspraak wilt inplannen: onze CUPRA Specialists staan klaar om u te helpen. Contact opnemen kan via de telefoon maar ook met een email, livechat of WhatsApp-bericht. Elke CUPRA Specialist begeleidt u met kennis en toewijding.

CUPRA onderhoud M. de Koning
CUPRA onderhoud M. de Koning

A single point of contact.

Zodra u in contact komt met CUPRA krijgt u een dedicated CUPRA Specialist als vast aanspreekpunt. De tijden van bellen met de klantenservice en steeds wisselende medewerkers zijn voorbij. Zo is uw CUPRA Specialist altijd op de hoogte van uw specifieke situatie, voorkeuren en wensen.

Mochten er tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt andere gebreken of aandachtspunten worden ontdekt, dan overleggen we vooraf met u wat de beste oplossing is.

Grenzeloze service.

Een nieuw merk dat steunt op het dealernetwerk van de Volkswagen Groep. Dat betekent voor u: altijd en overal service. In heel Nederland én in Europa. Ook dat is CUPRA Care.

CUPRA onderhoud M. de Koning
CUPRA onderhoud M. de Koning

De service van uw CUPRA

Bij M. de Koning kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw CUPRA zoals:

  • CUPRA Onderhoudsbeurt
  • CUPRA APK
  • CUPRA Airco onderhoud
  • CUPRA Banden
  • CUPRA Schadeherstel
  • CUPRA Werkplaatsafspraken
  • CUPRA Garanties
  • CUPRA Accessoires