Audi winter

Audi Wintercheck

Controle op 39 punten. Winterproof voor € 19,95

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult M de Koning Audi-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de M. de Koning Audi Wintercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Online werkplaatsafspraak plannen

Wielen Service

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

Wisselen complete set voor € 39,-
(Incl. opslag € 79,-)
Bandenwissel op velg voor € 89,-
(Incl. opslag € 129,-)

Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de winter van optimale performance.

Winterbanden

Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de navigatie update € 99,- inclusief montage.

Accessoires & Lifestyle

audi bagageruimteschaal

Bagageruimteschalen

Deze praktische en robuuste kofferbakmat beschermt uw auto tegen vuil en vocht. Het profiel van de schaal voorkomt dat de lading gaat schuiven. De kofferbakschaal is wasbaar, anti-slip en zuurbestendig. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen uw interieur bevuilen.

Nu voor € 89,-

audi skibox

Bagageboxen

Deze zilvergrijze dakkoffer is gestroomlijnd en uitgevoerd met zwarte side blades en verchroomde Audi ringen. De koffer beschikt over een greep binnenin om de box gemakkelijk dicht te trekken en een eenvoudig snelmontagesyteem inclusief aandraaibegrenzing.

Nu vanaf €399,-

bagagebox en dakdragers

Basisdragers

Gaat u op vakantie, een stukje fietsen, skiën, surfen of wilt u gewoon uw extra bagage makkelijk kunnen meenemen? Dan vormen dakdragers de beste oplossing. De dragers zijn eenvoudig te monteren en veilig afsluitbaar. Controleer voor de maximale draaglast op het dak uw wagendocumentatie.

Nu voor €249,-

audi sneeuwketting

Sneeuwkettingen

De Audi sneeuwkettingen in diamantpatroon zijn gemaakt van 12 mm dik roestvrij staal. Dit zorgt voor een betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen beschikken over een gepatenteerd zelfspansysteem, dat zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige spanning van de ketting.

Vanaf €99,-

audi winterverzorgingset

Winterverzorgingsset

Laat het winterseizoen maar komen! Deze complete verzorgingsset zorgt dat u goed voorbereid bent. De set bevat antivries -70ºC (500 ml), ontdooier (500 ml), glasreiniger (50 ml), een anti-condens doek en 1 ijskrabber.

Nu voor €14,95

audi Rubberen mattenset

Rubberen mattenset

De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. De set is voorzien van anti-slip structuur, kan eenvoudig gereinigd worden en heeft een modelspecifiek opschrift.

Nu voor €39,-

Online werkplaatsafspraak plannen

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.