Audi Ruiten Service

Audi Ruitenservice

Vaak is het een kleine gebeurtenis met grote gevolgen. Als je steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loop je de kans dat je op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Laat het zover niet komen, want een ruitreparatie is voordeliger dan een nieuwe voorruit.

Ruitschade belemmert in veel gevallen het zicht vanuit je Audi. Soms begint autoruitschade heel klein. Een klein opspattend steentje veroorzaakt een sterretje. Bij temperatuurswisselingen groeit dit sterretje eenvoudig uit tot een flinke barst. De professionals bij M. de Koning Autobedrijven verhelpen graag op vakkundige wijze de ruitschade. Op het moment dat je het beste uitkomt.

Ruitschade

Sterretje in voorruit

Ruitschade aan je Audi begint vaak met een klein probleem. Een sterretje als gevolg van steenslag is in veel gevallen eenvoudig en vrijwel onzichtbaar te verhelpen. Als je langer wacht met repareren, kan zo’n ster doorscheuren. Op zo’n moment moeten we de gehele ruit vervangen. Uiteraard kun je altijd rekenen op onze ervaren specialisten. Want met alle ruitschades staat je veiligheid voorop!

Audi Clever repair ruitenservice

Clever Repair Ruitenservice

Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder je naar de ruit laat kijken, hoe minder je van de reparatie ziet.

Audi service

Goed om te weten.

Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm die in het directe zicht van de bestuurder zit.

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoef je meestal niet de portemonnee te trekken. Heb je een leaseauto? Bekijk dan de voorwaarden in de leaseovereenkomst.

* In veel gevallen vergoedt je autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaal je alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in jouw geval is geregeld. Bij leaseauto’s staat het eigen risico vermeld in de leaseovereenkomst.

Heb je ruitschade? Rijdt hier dan niet langer mee door. Maak eenvoudig en snel online een afspraak bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Heb je een vraag of ontvang je graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.