Audi Dealerglass ruitschade

Audi Ruitenservice

Een sterretje in uw ruit kan zomaar gebeuren. En als u die heeft, kunt u doorgaans vele kanten op om dit te laten repareren. Tenzij u Audi rijdt. Omdat er zoveel technologie en knowhow is verwerkt in een Audi ruit, hebben alleen de Audi experts alle kennis en ervaring om dit vakkundig te verhelpen. Daarom kunt u uw ruit het beste bij uw eigen Audi dealer laten herstellen. Zo bent u verzekerd van ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Informeer bij uw Audi dealer.

Ruitschade belemmert in veel gevallen het zicht vanuit uw Audi. Soms begint autoruitschade heel klein. Een klein opspattend steentje veroorzaakt een sterretje. Bij temperatuurswisselingen groeit dit sterretje eenvoudig uit tot een flinke barst. De professionals bij M. de Koning Autobedrijven verhelpen graag op vakkundige wijze de ruitschade. Op het moment dat u het beste uitkomt.

Ruitschade

Daarom Dealerglass

  • Reparatie door uw eigen Audi dealer
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij
Audi Clever repair ruitenservice

Voorkom erger bij een sterretje

De ruiten van uw Audi vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest zijn beschermende werking. Daarom kan ook een sterretje in uw ruit gevaarlijk zijn. Door trillingen of snelle temperatuurwisselingen kan dat sterretje onverwachts uitgroeien tot een flinke barst met alle gevolgen van dien. Bovendien moet uw ruit dan worden vervangen wat extra kosten met zich meebrengt. Schakel daarom tijdig de expert in voor ruitschade: uw eigen Audi dealer.
Audi service

De Audi ruitexperts laten u niet barsten

Een kleine ruitbeschadiging kan goed hersteld worden met speciale hars. Uw Audi dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Wel geldt: hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet. Is de ruitschade te groot (geworden), dan moet uw ruit worden vervangen. Ook dan kunt u uiteraard rekenen op de vakkundigheid van uw Audi experts.

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo ben u verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaalt u nooit te veel.
Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin u rijdt. Uw dealer maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor bent u in veel gevallen verzekerd. Controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met uw Audi dealer.

Ruiten zijn een essentieel onderdeel van de kooiconstructie van uw Audi. Een sterretje dat uitgroeit tot een flinke barst heeft een negatief effect op de veiligheid van de kooiconstructie. Bij Audi kennen we uw auto door en door. Bij sterreparatie maken de Audi experts alleen gebruik van originele onderdelen en originele kit. Bij ruitvervanging worden de veiligheidssystemen weer volgens fabrieksspecificaties gekalibreerd. Zo zorgen de Audi experts ervoor dat u bij ruitschade kunt blijven vertrouwen op de veiligheid van uw auto.

Dealerglass is een organisatie die zekerheid biedt dat uw ruitschade bij een vakkundige Audi dealer hersteld wordt. Om bij uw dealer terecht te kunnen, heeft Dealerglass afspraken gemaakt met verzekerings- en leasemaatschappijen.

Een sterretje kan onverwachts doorgroeien tot een flinke barst. In dat geval moet de gehele ruit worden vervangen. Om hoge kosten te voorkomen schakelt u tijdig een expert in voor ruitschade: uw eigen Audi dealer.

Heeft u ruitschade? Rij hier dan niet langer mee door. Maak eenvoudig en snel online een afspraak voor in onze Audi vestiging in Capelle aan den IJssel