Audi garantie

Audi Garantie

Bij M. de Koning willen we dat u zo lang mogelijk met plezier in uw Audi rijdt. Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen.

Audi extra garantie

Carrosseriegarantie

 

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Lakgarantie

 

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

4 jaar garantie

 

Met de aankoop van een Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi maar liefst 4 jaar garantie.

 

4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Audi fabrieksgarantie aangevuld door 2 jaar Audi Extra Garantie beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van Eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs/de kentekencard. Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor Extra Garantie tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

 

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert M. de Koning dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen.
Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.
Garantietermijn

E-tron