Audi connect

Audi Connect

Welkom in de digitale wereld van Audi die steeds slimmer wordt. Met Audi Connect sta je altijd in verbinding met je auto.

Algemene informatie

Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden – dat is waar Audi connect voor staat. Bovendien helpt Audi connect om ontspannen en nog veiliger auto te rijden. Wat is Audi Connect precies en hoe werkt het? We leggen het graag aan je uit.

MyAudi account aanmaken

Voordat je gebruik kunt maken van de Audi Connect diensten dient er een account aangemaakt te worden die je vervolgens kunt koppelen aan jou auto. In deze video wordt stapsgewijs uitgelegd wat je moet doen.

de MyAudi App

Ontdek wat de mogelijkheden zijn met de MyAudi app. Maak met behulp van de app optimaal gebruik van Audi connect. Kopieer bijvoorbeeld navigatiebestemmingen direct vanaf je smartphone naar MMI navigatie plus.

Noodoproep & service

Vergrendel en ontgrendel via je smartphone de portieren en activeer de interieurvoorverwarming zodat je auto heerlijk op temperatuur is als je wegrijdt. Ook zie je de laatste parkeerlocatie, of de ramen nog open staan, de verlichting is ingeschakeld en hoeveel brandstof er nog in de tank zit. In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale.

Navigatie

Ontdek hoe je via Audi connect jou navigatie kunt weergeven met Google Earth kaarten, online verkeersinformatie kunt weergeven, navigatiebestemmingen naar jou auto kan verzenden en eenvoudig bijzondere bestemmingen kan opzoeken via spraakbediening.

Communicatie & muziek

Ontdek hoe je via Audi connect e-mails en sms berichten kan dicteren in de auto, e-mails kan laten voorlezen en welke mogelijkheden er zijn om je persoonlijke muziek af te spelen.

Download de myAudi app in één van de Appstores:

Myaudi app downloaden
myAudi app
MyAudi app

Heb je een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel gerust onze Klantenservice 0180-55 95 59 of vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.