Audi bandenwissel

Bij lagere temperaturen wordt rubber harder. Hierdoor verliezen zomerbanden bij kou de optimale grip op het wegdek. Winterbanden hebben een zachtere rubbersamenstelling en bovendien een ander profiel. Met winterse omstandigheden bij sneeuw en (sneeuw)modder presteren winterbanden aanzienlijk beter dan zomerbanden. Een indicatie voor wintereigenschappen van een band is het sneeuwvloksymbool. Om het symbool te mogen gebruiken is een remtest op sneeuw voorgeschreven. Het symbool geeft het voldoen aan minimale eisen op sneeuw weer.

Audi Wielen Service

De Audi Wielen Service wisselt winterbanden voor zomerbanden en vise versa. Wij leveren een compleet assortiment zomer- en wintersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in het Audi bandenhotel. Daarnaast wordt uw Audi, indien gewenst, gratis gewassen.

Wissel uw zomerbanden nu om voor winterbanden! Voor slechts €39,- per set wisselt uw Audi-dealer uw complete set. Heeft u zelf geen opslagruimte? De wielenwissel inclusief opslag van uw zomerset bedraagt €75,-.

Heeft u geen complete set zomerwielen maar losse zomerbanden op uw huidige velgen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij wisselen uw zomerbanden dan naar winterbanden voor € 84,- per set. Wilt u dat we uw losse zomerbanden dan ook opslaan in ons bandenhotel dan kost deze service u € 120,-.

OmschrijvingPrijs incl. BTW
Band vervangen€ 21,-
Wielenset wisselen€ 39,-
Wielenset wisselen incl. opslag + transport€ 79,-
Bandenset wisselen€ 89,-
Bandenset wisselen incl. opslag + transport€ 129,-