Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen bent u bij M. de Koning Autobedrijven aan het juiste adres. U vindt hier een overzicht van alle onderhoud en reparatie services die wij u kunnen bieden.

Bekijk de M. de Koning voordeel vouchers. Geniet van extra voordeel als: voordelig onderhoud en service, korting op accessoires, gratis vloeistoffen bijvullen en nog veel meer! Op de M. de Koning voucherpagina kunt u uw gewenste korting selecteren en direct een afspraak inplannen!

Volkswagen logo

Volkswagen Service & Onderhoud
Voor onderhoud en reparatie, zodat uw Volkswagen veilig en betrouwbaar is en blijft. Dit vraagt om regelmatig onderhoud.

Audi logo

Audi Service & Onderhoud
Vakkundige onderhoudsbeurt of reparatie van uw Audi, maar ook preventieve checks om uw Audi in optimale conditie te houden.

Seat logo

SEAT Service & Onderhoud
Met uw SEAT veilig en onbezorgd de weg op! SEAT service voor onderhoud en reparatie door onze vakbekwame monteurs.

Skoda Service

ŠKODA Service & Onderhoud
Regelmatig onderhoud met originele onderdelen en de juiste kennis en ervaring is het simpele recept om uw ŠKODA in topconditie te houden.

Volkswagen bedrijfswagens logo

Volkswagen Bedrijfswagen Service & Onderhoud
Laat uw bedrijfswagen goed onderhouden door onze Volkswagen bedrijfswagenspecialisten.

Cupra-logo

Cupra Service & Onderhoud
CUPRA in de CUPRA Garage. Zorg ervoor dat uw CUPRA regelmatig en tijdig onderhouden wordt bij M. de Koning, CUPRA Service dealer.

Schadeherstel

Schadeherstel

Schade melden of een offerte opvragen, alles over M. de Koning Autoschade herstel. Schadeherstel voor alle merken auto’s.

MDK Autoverhuur

Extra services

Vind hier onze extra services als Koppelen telefoon, Diefstalpreventie en Service Handelingen.