Werken bij M. de Koning

Met de M. van Medewerkers

Werken bij M. de Koning

WELKOM bij M. de Koning. Wij, van M. de Koning, willen excelleren in ons vak. We zijn ervan overtuigd dat als je van je werk houdt, je daarin de top wilt halen.  Zoals voetballers op een dag in de Kuip willen spelen en musici in Ahoy of de Doelen, willen wij bij en aan een vernieuwend autobedrijf werken waar Rijnmond voor omrijdt.

Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf opgericht door Maarten de Koning onder de rook van Rotterdam in Krimpen aan den IJssel. Al sinds de jaren 60 is M. de Koning een begrip in de regio. We hebben als organisatie een behoorlijke groei gemaakt en willen nog verder groeien. De (circa 170) gemotiveerde medewerkers van M. de Koning werken dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een hecht team, we hebben oog voor jou als persoon. We richten ons als werkgever op jouw ‘persoonlijke’ ontwikkeling. Of je nu dezelfde functie wilt blijven uitvoeren of je wilt doorstromen, onze branche vraagt van ons allemaal dat we ons continue ontwikkelen en daar faciliteren we jou bij. We streven ernaar dat alle medewerkers met plezier bij ons werken. Uitdaging & Beloning, Samenwerking, Betrokkenheid en Fun zijn de gebieden waarop wij ons willen onderscheiden.

Met vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord) vertegenwoordigen wij met trots en passie de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.

Meer weten over werken bij M. de Koning, kijk eens bij medewerkers aan het woord en onze vacatures.

Vacatures

Werken bij M. de Koning Autobedrijven. Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor automotive.

Loading …

Open sollicitatie
Geen openstaande vacature, maar wel interesse in een baan bij M. de Koning Autobedrijven?
Leuk! Laat hier je gegevens achter en wij denken graag met je mee!

Meer over werken bij M. de Koning

Lees de verhalen uit de praktijk van onze medewerkers 

Medewerkers aan het woord

Medewerker aan het woord. De kracht zit in onze mensen, dus wie kan er beter vertellen over het werken bij ons mooie familiebedrijf.

Erkend leerbedrijf

M. de Koning Autobedrijven is een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op. Wij willen als organisatie bijdragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Door leerlingen in de gelegenheid te stelen om bij ons praktijkervaring op te doen, leveren wij onze bijdrage aan de autotechnici en verkoopadviseurs van de toekomst.

Stage/BBL

Heb jij een passie voor auto’s en met name voor Volkswagen en Audi? Ben je op zoek naar een leerzame stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht? In al onze bedrijfsonderdelen hebben we doorlopend stageplaatsen beschikbaar voor verschillende MBO, HBO en Universitaire opleidingen.