Volkswagen Bedrijfswagens Transporter

Volkswagen Transporter

De bestelwagen van Volkswagen overtreft al 70 jaar lang elke verwachting met de functionaliteit en veelzijdigheid van het hoogwaardige interieur en de royale laadruimte. Je kunt rekenen op een bewezen hoge restwaarde.

Wil je de Volkswagen Transporter kopen, financieren of private leasen? Wil je snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wil je de Transporter tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor jou. Laat je gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Laag brandstofgebruik
  • Uniek aandrijfconcept 4MOTION i.c.m. DSG
  • De meest terreinvaardige auto in zijn klasse
  • Grootste laadruimte in zijn klasse
  • De grootst mogelijke functionaliteit en flexibiliteit
  • Slim opbergsysteem
  • Bewezen Volkswagen-kwaliteit
  • Geavanceerde bestuurders-assistentiesystemen

Volkswagen Transporter

Nieuwe Transporter op voorraad

De Transporter is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Je hebt acties. En je hebt Transporter acties.

Profiteer alléén nu van € 2.500 voorraadvoordeel op geselecteerde Transporters uit voorraad. En dat bovenop alle lopende acties, zoals de scherp geprijsde Economy Business Edition, de dik uitgeruste T-Edition, style pakketten een nog betere look, korting op een navigatiepakket en Financial Lease 2,99% met 4 jaar garantie. 2 standaard + 2 extra.

Volkswagen Bedrijfswagens Transporter

DSG automaat met dubbele koppeling.

De extra leverbare 7-traps DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt bijna onmerkbaar volautomatisch en zonder trekkrachtonderbreking. Daarmee zorgt de versnellingsbak voor een hoog rijcomfort en grote efficiëntie. Je hebt de beschikking over een normale en een sportmodus.

Volkswagen Bedrijfswagens Transporter

Interieur.

Het praktische opbergsysteem van de Volkswagen Transporter overtuigt elke dag opnieuw. De vele mogelijkheden maken het interieur tot een perfect georganiseerde werkplek. Extra opbergruimte zorgt voor nog meer vrijheid. Ook op het gebied van infotainment maakt de Transporter indruk. Uitgerust met de nieuwste radio- en navigatiesystemen zorgt hij voor topentertaiment en perfecte oriëntatie. De intelligente infotainmentsystemen helpen je nog beter door je dag en overtuigen door bedieningsgemak, uitstekende connectiviteit en goed geluid. Verbind je Transporter met jouw smartphone en het internet en krijg toegang tot actuele verkeersmeldingen en nuttige informatie.

Volkswagen Bedrijfswagens Transporter

2 wielbases.

De Volkswagen Transporter zit vol met innovaties die oplossingen bieden voor het dagelijks gebruik. Twee wielbases maken een bandbreedte van 5,8 m³ laadruimte mogelijk. In de cabine zijn zitopstellingen met twee enkele stoelen of met een 2-zits bijrijdersbank mogelijk. Het maximale laadvermogen bedraagt 1,4 t.

Volkswagen Bedrijfswagens Transporter

Financial Lease vanaf € 279 p/mnd.

Zo rijd je voor al vanaf € 279 p/mnd met Financial Lease in je nieuwe Volkswagen Transporter. Wil je geen omkijken naar reparatie en onderhoud? Rijd met Operational Lease vanaf € 399 p/mnd zorgeloos in een nieuwe Transporter. Benieuwd naar welke vorm van lease het beste bij jouw past?

Interesse in de Volkswagen Transporter?

Heb je interesse in de Volkswagen Transporter? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.