Volkswagen multivan

De Volkswagen Multivan

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat u een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat u iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat u geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

 • Front Assist noodremassistent.
 • Inhaalassistent ‘Side Assist’.
 • Multi-Collision Braking System.
 • Light Assist grootlichtassistent.
 • Mistlampen met geïntegreerde bochtverlichting.
 • Adaptive Cruise Control (ACC).
 • Vermoeidheidsherkenning.
 • Remassistent.
 • Rear View achteruitrijcamera.
 • Parkeerhulp.
 • Virtual Cockpit.

De nieuwe Volkswagen Multivan

Vraagprijs v.a.
€ 54.400,-
Operational lease v.a. € 699,- Meer info

plug-in hybride
plug-in hybride

Nieuwe Multivan op voorraad

De Multivan is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.
Geen voertuigen gevonden
Volkswagen multivan

Vroemvroem wordt zoemzoem

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die u dagelijks gemiddeld aflegt 100% elektrisch kan. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Volkswagen multivan

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

nieuwe Multivan

Intelligente assistentie

Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Multivan helemaal opnieuw uitgedacht. Tijdens uw rit kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met u mee. Alles om u en uw passagiers safe en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Ook de fraaie nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan de veiligheid. U heeft beter zicht en u bent optimaal zichtbaar. Daarnaast zorgt de integratie van Amazon’s Alexa voor optimale connectiviteit. Handsfree, dus kunt u uw focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van uw Multivan.

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kunt u de Multivan indelen zoals u wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuift u over de rails naar u ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, u heeft een comfortabele middenconsole.

Volkswagen multivan
mu002528-vw-multivan-ambiente-light
mu002543-vw-multivan-gear-lever-03
mu002529pic-vw-multivan-multifunction-table

Interesse in de Volkswagen Multivan?

Heeft u interesse in de Volkswagen Multivan? Bel ons op (010) 45 99 400
of kies een van de onderstaande opties

Offerte aanvragen