Volkswagen ID. BUZZ Cargo

Het begin van een nieuw tijdperk

Hier is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Maak kennis met de volledig elektrische ID. Buzz. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz als personenwagen en de ID. Buzz Cargo als bedrijfswagen. Dit najaar zijn beide modellen te zien in onze showroom!

Iconisch elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo

  • Aanhanger mogelijk
  • Bestelbaar medio mei
  • Actieradius van 400 km
  • 2 of 3 zitplaatsen op de eerste zitrij

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Vraagprijs v.a.
€ 46.200,-

ID. Buzz Cargo

Samen richting de toekomst

De nieuwe elektrische ID. Buzz zet de toon voor de toekomst van mobiliteit. Voor het eerst ontwikkelde Volkswagen Bedrijfswagens een compleet nieuwe elektrische bus. Volledig van de grond af aan. Of het nu gaat om ruimtegebruik, connectiviteit of aandrijving: het concept van de ID. Buzz is baanbrekend.

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz. Nieuw gevoel van ruimte. Meer flexibiliteit

Of het nu in de stad is of in het dorp. Werk, privé of alles wat daar tussenin zit. De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker en prettiger.  Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen. 

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo. Opnieuw ontworpen laadruimte. Voor nieuwe uitdagingen

Wat verwacht u van een bestelwagen van de toekomst? Elektrische aandrijving, voldoende laadruimte, geschikt voor lange afstanden. De ID. Buzz Cargo heeft het allemaal, en meer. Alle reden om over te stappen op een elektrische Volkswagen bedrijfswagen.

ID. Buzz Cargo

Welke fiscale voordelen zijn er voor de ID. Buzz Cargo?

Met de komst van de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zet Volkswagen de volgende stap richting verdere elektrificatie. Wanneer u de ID. Buzz Cargo wilt aanschaffen, kunt u profiteren van verschillende subsidies en fiscale voordelen. Wilt u meer informatie vinden over deze subsidies en fiscale voordelen? Lees hier meer!

Volkswagen ID. Buzz

Met deze volledig elektrische bus, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’. Dit betekent voor u nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan.

ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Een klassieke basis.

Ondanks dat de ID. Buzz Cargo vol zit met futuristische eigenschappen, herkent u de oude T1 er nog steeds in. Zo heeft de ID. Buzz Cargo de neus van de klassieker overgenomen: het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, zijn ook nu weer bepalend voor het exterieur.

Interesse in de Volkswagen ID. Buzz Cargo?

Heeft u interesse in de Volkswagen ID. Buzz Cargo? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.