e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

Omdat u de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat uw klanten echt overal wilt kunnen blijven servicen. En… omdat u van de stad houdt. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter. Dat geeft u voorrang in de binnenstad en de voorkeur van klanten die voor optimale duurzaamheid gaan. Standaard inclusief oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius, gratis service onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en een ongekende rijcomfort. houd u grip op uw kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu.

Wilt u de Volkswagen e-Crafter kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de e-Crafter tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

 • 100% Elektrische bedrijfswagen
 • Sterke 100kW elektromotor
 • Zeer rijke standaarduitrusting
 • Meerdere assistentiesystemen
 • Front assist noodremassistent
 • City Emergency braking
 • Sensorgebaseerde zijflankbescherming
 • Zijwindassistent

Volkswagen e-Crafter

Vraagprijs v.a.
€ 56.700,- Bekijk voorraad

Nieuwe e-Crafter op voorraad

De e-Crafter is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.
Geen voertuigen gevonden
Volkswagen e-Crafter Onderhoud

Onderhoud.

8 jaar onderhoud en APK – standaard inbegrepen.
Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

Garantie.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu – standaard inbegrepen.
Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). U kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Volkswagen e-Crafter

Opladen.

Opladen op uw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij uw e-Crafter krijgt u advies van een expert over opladen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Volkswagen e-Crafter

Ongekend rijcomfort.

De e-Crafter is een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen en hij ondersteunt u altijd in de praktijk van alledag. Zo rijd u comfortabel geheel elektrisch naar uw bestemming.

Volkswagen Crafter

Innovatieve assistentiesystemen

Met meer dan 15 innovatieve assistentiesystemen heeft in de nieuwe e-Crafter zeer betrouwbare “copiloten” aan boord. Kritieke situaties worden in een vroeg stadium herkend, en op veilige wijze vermeden of opgelost. Denk hierbij aan Trailer Assist, Parkeerassistent en adaptieve cruise control.

e-Crafter

Beschikbaar in verschillende varianten

 • e-Crafter Pick-up
 • e-Crafter Kipper
 • e-Crafter Rolstoelbus
 • e-Crafter Solar Koelwagen

Interesse in de Volkswagen e-Crafter?

Heeft u interesse in de Volkswagen e-Crafter? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.