Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

De Crafter is een doordachte en luxe bestelwagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Via de lage instap komt u in verrassend veel ruimte terecht die u slim kunt inrichten. De Crafter is een doordachte en luxe bestelwagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Via de lage instap komt u in verrassend veel ruimte terecht die u slim kunt inrichten.

Wilt u de Volkswagen Crafter kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Crafter tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

 • Ultieme werkplek
 • Praktisch en innovatief
 • Ontworpen voor vakmannen
 • Oersterke stalen laadvloer
 • Achteruitrijcamera Rear Assist
 • Hypermoderne assistentiesystemen
 • Digitale tachograaf
 • Automatisch noodstopsignaal

Volkswagen Crafter

Vraagprijs v.a.
€ 30.050,- Bekijk voorraad
Operational lease v.a. € 509,- Meer info
Financieren v.a. € 299,-

Financiering VW Crafter

Financier nu tijdelijk extra scherp

Rij al een Crafter vanaf € 299 per maand met Financial lease. Bereken uw maandelijkse kosten door middel van onze leasecalculator of laat u adviseren door één van onze experts.

 • Rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar
 • Vast bedrag per maand
 • Voordeliger uit door aflossingsvrij ‘slottermijn’
Crafter acties

Altijd 4 jaar garantie op uw bus en reparaties

Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op uw Crafter en reparaties. Zo rijdt u met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in uw nieuwe Crafter.

Extra inruilpremie

Profiteer nu van de aantrekkelijke inruilpremie tot wel € 1500 bij een nieuwe Crafter!

Daarnaast is elke Crafter voorzien van maarliefst 4 jaar garantie. Zo weet u dat de Crafter u nooit in de steek zal laten.

Dat rijdt toch een stuk lekkerder!

Crafter bij M. de Konning

De varianten van de Crafter

Crafter Bestelwagen

Crafter

Crafter Chassis

Crafter Pick-up

Crafter op voorraad

De Crafter is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning.

Comfortabele en ergonomische werkplek

Bent u het grootste deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw voertuig niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar u uw documenten sorteert, afspraken maakt, uw mobiele telefoon laadt of uw lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter Bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

Volkswagen Crafter

Veelzijdige laadruimte

Waarvoor wilt u de nieuwe Crafter Bestelwagen inzetten? Hoe veelzijdig de taken ook zijn die u met deze krachtpatser gaat oppakken, hij kan het aan met (de keuze uit) twee verschillende wielbases, drie lengtes en drie dakhoogtes. Een Volkswagen Crafter kopen biedt u zodoende elke dag maximale flexibiliteit. De Crafter overtuigt met de beste belaadbaarheid in zijn klasse. Hij heeft een openingsbreedte van 1.311 mm bij de schuifdeur, een laadruimtehoogte van maximaal 2.196 mm1, 2 en een 100 mm lagere laadvloer.2 Voor nog meer flexibiliteit in de laadruimte zorgen de optionele universele laadvloer en de voorgeboorde gaten in de zijwanden van de laadruimte (voor het bevestigen van laadruimte-inrichting).

Volkswagen Crafter

Verlichting.

U rijdt altijd veilig door een optimale verlichting van uw rijbaan. Daarvoor zorgen de optioneel leverbare led-koplampen voor goede dagrijverlichting, dimlicht en grootlicht. Voor nog beter zicht is er het Licht -en zichtpakket. Het pakket bestaat uit een lichtsensor die automatisch de rijverlichting inschakelt, een grootlichtassistent die automatisch dimt en een regensensor die de ruitenwissers activeert.

Volkswagen Crafter

Innovatieve assistentiesystemen

Met meer dan 15 innovatieve assistentiesystemen heeft u in de Crafter zeer betrouwbare “copiloten” aan boord. Kritieke situaties worden in een vroeg stadium herkend, en op veilige wijze vermeden of opgelost. Denk hierbij aan Trailer Assist, Parkeerassistent en adaptieve cruise control.

Interesse in de Volkswagen Crafter?

Heeft u interesse in de Volkswagen Crafter? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.