Volkswagen California 6.1

Volkswagen California 6.1

Onbeperkte vrijheid op vier wielen

In slaap vallen onder de sterren. ‘S Morgens wakker gemaakt door het geluid van de zee. Verken het buitenland en voelt u nog steeds thuis: de California 6.1 is pure vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Geniet van de onafhankelijkheid en reis waar u maar wilt. Met alles wat u nodig hebt.

  • Volkswagen California Beach
  • Volkswagen California Coast
  • Volkswagen California Ocean
  • Volkswagen Grand California
  • Transporter California
  • California 6.1
  • Volkswagen camper
  • Volkswagen buscampers
  • Volkswagen camperseries
  • Camperliefhebbers

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies over de Volkswagen California 6.1?
Neem contact op met onze Volkswagen Bedrijfswagens verkoop adviseurs

Volkswagen California 6.1

Vraagprijs v.a.
€ 58.127,-

Volkswagen california

Uw keuken van de wereld

Paella, Shakshuka of Letcho: Reizend over de wereld, ontdekt u niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kunt u nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

Ruime keuken in de california

Slaap als in een droomvakantie

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij u er zelf een hebt: de California 6.1 biedt u met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van uw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

Slaapcomfort in de california

Het huis voor overal

Ontdek elke dag nieuwe landen, culturen en plaatsen. En toch altijd thuis voelen. De California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om uit te vouwen. En veel opbergruimte voor uw favoriete knuffel of vakantie lezen. Koken, slapen, ontspannen – alles zoals thuis. Alleen met de hele wereld voor de deur.

Wooncomfort in de california
Comfortabele woonkamer

Grand California ook verkrijgbaar bij M.de Koning

Sommigen noemen het ‘reislust’. Anderen noemen het ‘honger naar avontuur’. Het maakt niet uit hoe u het noemt: stil samen met de Grand California uw verlangen naar het ontdekken van het onbekende en een ultieme onafhankelijkheid. Al tientallen jaren staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer biedt nu nog meer onafhankelijkheid, het is een volledig uitgerust vakantiehuis. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

De grand california

Interesse in de Volkswagen California 6.1?

Heeft u interesse in de Volkswagen California? Bel ons op 088 20 13 450 of kies een van de onderstaande opties.